Chantage

Tarihler: 19 Mart 2011 Cumartesi ~ 19 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: İstanbul Live

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 90 20 - www.istanbullive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2011 ~ Mar 19, 2011

CHANTAGE 1990 yılında TOLGA İNCİ ve KIVANÇ KUTLUMUŞ (KIVANCH K)`un bir araya gelmesiyle kuruldu. Birbirlerini tamamlayan müzik zevkleri, kısa sürede DJ`likten prodüktörlüğe kadar uzanan geniş bir yelpazede müzik üretmelerini sağladı ve New Wave, Indie, Punk, Brit POP, Synth POP, New Romantics türlerinin en sevilen coverlarından ve kendi bestelerinden oluşan repertuarları ile Antalya ve İstanbul`un önde gelen canlı müzik mekanlarında sahne almaya başladılar.

İkiliye zaman içinde aralarında Nevzat Doğansoy, Hakan Özer, Mert Koral, Nihat Ayar, Umut Çağlar, Ali Şaylan ve Burak Kurumak`ın da bulunduğu müzisyenlerin katılımı ile grubun canlı performansı da zenginleşmiş oldu. Kendi bestelerinden oluşan, henüz yayımlanmamış EP`nin 2006 yılında Depeche Mode tarafından beğenilmesi ile aynı yıl Temmuz ayında gerçekleşen Depeche Mode konserinde ön grup olarak Kuruçeşme Arena`da sahne aldılar.

2010 yazında Ali Şaylan ve Burak Kurumak`ın gruptan ayrılmasıyla CHANTAGE yeni bir yapılanmaya gitti ve yıllardır ertelenen projelerini hayata geçirerek, canlı davulun ve doğaçlama bölümlerin de yer alacağı yeni konser formatını oluşturdu.

CHANTAGE yeni dönemde, klavyede MERT KORAL, gitarda KEREM ÇORBACIOĞLU ve davulda DENİZ GÜNGÖR eşliğinde yeniden yorumlanmış repertuarıyla sevenleri ile buluşmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT