Charles Lloyd Sky Trio, featuring G

Charles Lloyd Sky Trio, featuring G

Tarihler: 23 Ekim 2019 Çarşamba ~ 23 Ekim 2019 Çarşamba 23 Ekim 2019 20:30

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL 2. Kategori - 130.00 TL 3. Kategori - 100.00 TL 4. Kategori - 85.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2019 ~ Eki 23, 2019
Bugüne kadar pek çok ikonik albüme imza atan ve son albümü Vanished Gardens’ı geçtiğimiz yıl yayımlayan efsaneyi, Akbank Caz Festivali’nde Gerald Clayton ve Marvin Sewell eşliğinde izlemek için geri sayım başlasın!

Cazın efsane müzisyenlerinden, saksafon ve flüt virtüözü, besteci Charles Lloyd’un eşsiz yeteneği, tıpkı Carlos Santana’nın dediği gibi, onu uluslararası bir hazineye dönüştürdü. Lloyd, avangard emprovizasyonları ile 1960’larda ilk çıkışını yaptıktan sonra, kariyerinin en parlak yıllarını yaşadığı 1970’lerde inzivaya çekildi. Big Sur, California’da geçirdiği bu dönemde sadece The Beach Boys’un albümlerinde kendini gösterdi. 1989’da ECM çatısı altında yaptığı ilk albümü Fish Out of Water ile on yıllık sessizliğine son verdi ve kariyerinde yepyeni bir sayfa açtı. Yaşam deneyimiyle olgunlaşan derinlikli müziğiyle sahnelerden bir daha hiç ayrılmayan cazın usta ismi, bugün 81 yaşında ve müzik yolculuğunun zirvesinde. 

Charles Lloyd: Saksafon
Gerald Clayton: Piyano
Marvin Sewell: Gitar

-Konser alanına girecek herkes bilete tabiidir.-18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.-Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.-Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.-Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.-Öğrenci biletleri oturmalı masa düzenine dahil değildir. Öğrenci bileti sahipleri, masaların arkasında yer alan ayakta durma alanına yönlendirilecektir.-Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır. -Konser süresince biletinizi saklayınız.-Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.-Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.-Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz. -Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. -Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.-Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.-Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.-Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.-Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.-Öğrenci bileti kapasitesi sınırlı sayıdadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT