Chicago Bulls`ta Elvis Gecesi

Tarihler: 06 Mart 2009 Cuma ~ 06 Mart 2009 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Chicago Bulls

Nereden Alınır: www.chicagobullsbar.com

Adres: Ataşehir Adalar İstanbul

Telefon: 0216 456 31 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2009 ~ Mar 6, 2009
CHICAGO BULLS BAR’ DA EŞSİZ “ELVIS GECESİ”
Chicago Bulls Restaurant & Bar, Rock’n Roll müziğin “Kral”ı , efsanevi şarkıcı Elvis Presley anısına, Rock Fm ve muzik.ekolay.net sponsorluğunda 6 Mart 2009 Cuma günü unutulmaz bir gece organize ediyor!

Sanat ve spor camiasından elit birçok ismin de katılacağı Elvis Lives Night etkinliğinde Türkiye’nin en iyi Elvis Presley yorumcusu, opera kökenli Serhat KANER sahne alacak ve grubuyla birlikte 35 şarkılık bir canlı müzik performansı gerçekleştirecek.

Chicago Bulls Restaurant & Bar’ın düzenlediği “Elvis Lives Night” etkinliğinde Rock’n Roll dansçıları, Serhat Kaner ve grubuna muhteşem danslarıyla eşlik edecekler.

500 kişinin katımlıyla sınırlı tutulacak olan bu eşsiz gece, misafirlerine 1960’ların büyülü dünyasına geri götürecek.

1999 yılından bu yana, ünlü sanatçılarla düzenlediği organizasyonları ve özel geceleriyle Chicago Bulls Restaurant & Bar “Anadolu yakasının Avrupa’sı” olma özelliğini sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT