Chiko (DJ), The Kites, Undomondo (DJ), Hedonutopia

Chiko (DJ), The Kites, Undomondo (DJ), Hedonutopia

Tarihler: 25 Temmuz 2020 Cumartesi ~ 25 Temmuz 2020 Cumartesi 16:30 - 22:00

Yer: Beykoz Kundura sahne

Ücret: 135 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Yalıköy Mahallesi, Süreyya İlmen Cd. No:1 Beykoz İstanbul

Telefon: (0216) 323 31 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2020 ~ Tem 25, 2020

15:00 Kapı Açılış
16:30 Chiko (DJ)
19:00 The Kites
20:15 Undomondo (DJ)
22:00 Hedonutopia

Chiko (DJ)
Müzik endüstrisinde ses mühendisliği, rejisörlük ve Chinese Man Records gibi projelerde tur menajerliği alanında 15 yıllık deneyimi bulunan Romain (nam-ı diğer Chiko), tüm bu sıfatların ötesinde bir müzik bağımlısı. Müzik sevgisi erken yaşlara dayanan Chiko, müziğin harika çeşitliliğinden etkilendi. Dünyanın dört bir yanından yeni parçaları keşfetmeye her zaman meraklı olan sanatçı, müziği paylaşmanın toplumlar ve kültürler arasındaki ortak anlayışı geliştireceğine yürekten inanıyor. Kendisi bu akşam geniş seçkisinin bir kısmını bizimle paylaşarak evrensel bir buluşmada müziğin tadına varmamıza olanak tanıyor. En rahat ayakkabılarınızı giyin ve piste dalmaya hazır olun!

The Kites
The Kites, İstanbul’da aynı apartmanda doğup, küçük yaşlardan beri birlikte müzik yapan Tan Deliorman ve Ozan Erverdi tarafından 2017’nin sonunda kuruldu. Funk, rock ve füzyonu parçalarının temeline koyup, woodstock Woodstock ruhunu caz hissiyatı ile harmanlarken; Aafrobeat'ten saykedelik rock'a uzanan ilham havuzunu tek potada eriten The Kites, kendi besteleri ve düzenlemelerini icra etmeye başladılar. Adından kısa sürede bahsettirmeyi başaran The Kites’ın müziklerinin altındaki temel motivasyonunumotivasyon;, gündelik hayatın sıkıntılarından uzaklaşıp; enstrümanları aracılığıyla kendilerine ve dinleyicilerine iyi vakit geçirtmekten oluşturuyor.

İlk canlı performanslarını 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında Parklarda Caz konserlerinde gerçekleştirdiler. Ardından Zorlu PSM Caz Festivali, Bozcaada Caz Festivali, İstanbul Caz Festivali Gece Gezmesi, Red Bull Müzik Festivali: / Red Bull House of Music, Demonation Festival No:10, Faz.1 /, Red Bull Müzik Music Sahnesi, Yapı Kredi Bomontiada Konserleri, Babylon Sezon Açılış Partisi, Birbabaindie 10. Yıl Partisi, Audioban Adidas Konserleri, Anahit Sahne, ve N.O.P.I Paris, gibi bir çok önemli proje ve etkinlikte sahne aldılar.

Audioban etiketiyle yayımladıkları yayınladıkları ilk albümleri “Sunset Vibes” plak halinde ve dijital formatlarda dinleyici ile buluştu. Red Bull Müzik Stüdyoları, Paris’te kaydettikleri single parçaları “New Generation Jungle” ise 8 Mayıs 2020’de tüm digital dijital kanallardan yayınlandı.

Sahnede ikiliye bas gitarda Atakan Kotiloğlu, tuşlu çalgılarda Yağmur Kerestecioğlu ve perküsyonlarda Yağız Nevzat İpek eşlik ediyor.

Undomondo (DJ)
Undomondo, 2005'te tür, dönem ve coğrafya farkı gözetmeden iyi müzik yayınlama mottosuyla bir blog ve dinamo.fm'de radio şovu olarak başladı. Radyo şovları daha eklektik ve her zaman dans etmeye yönelik olmasa da, DJ’lik yaparken müziğin tarzını çok da ayırmadan soul, funk, afro-latin, brasil, jazz, kimi zaman da old-school house ve tekno dünyası içinde dans ettirecek şeyler çalmaya gayret ediyor.

Hedonutopia
İstanbullu indie-elektronik grubu Hedonutopia, ismini “Arzu Ütopyası”ından alıyor. Gitar ve vokallerde Fırat Külçek ile synth ve sample’larda Kerem Feyzi’den oluşan grup, 2008’de İzmir’de kuruldu. 2016 yılında Radyo Boğaziçi’nin düzenlediği 18. Battle of the Bands yarışmasında birincilik ödülü aldıktan sonra ilk albümü “Ucube Dizayn”ı, bir yıl sonrasında “Yarı Cennet”i, 2018'de “Yakamoz Sandalı”nı ve 2019'un sonunda dördüncü albümü “Arzu Ütopyası”nı Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle yayınladı.

Elektronik ritimler, uçuşan melodiler ve uzaktan geliyormuş gibi duyulan derin vokaller ile Hedonutopia, deneyselliğin çorak topraklarından melankolinin derin sularına kadar geniş bir coğrafyada geziniyor. İkili şu sıralarda beşinci albümünü hazırlamakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT