Chill - Out Festival Çeşme 2016

Chill - Out Festival Çeşme 2016

Tarihler: 27 Ağustos 2016 Cumartesi ~ 27 Ağustos 2016 Cumartesi 27 Ağustos 2016 12:00

Yer: Fun Beach Club

Ücret: - 131.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2016 ~ Ağu 27, 2016
Türkiye'nin 1 numaralı festivali Chill-Out Festival, İstanbul ve Bodrum'dan sonra 5. kez Çeşme'de!

Kadebostany
Wareika
Aquarius Heaven
Douglas Greed

+ LOUNGE FM 96 CREW

Büyük Ev Ablukada – FIRTINAYT!

"Rafine müzikseverlerin radyosu Lounge FM 96 tarafından düzenlenen Chill-Out Festival, müzik tutkunlarını Ege'nin muhteşem havası ve Lounge FM'in müzikal seçkisi eşliğinde 27 Ağustos’da Fun Beach’ın eşsiz atmosferinde buluşturuyor. 

Geçtiğimiz yıllarda özgün atmosferi ve eşsiz müzik deneyimi ile katılımcılara unutulmaz bir yaz festivali yaşatan Chill-Out Festival Çeşme'nin bu seneki sanatçı kadrosunda:

Walking with a Ghost parçasıyla büyük bir başarı yakalayan ve müzikal çeşitlilikleriyle elektronik pop müziğine özgün yorumlarını katan Kadebostany; Chill-Out Festival Istanbul 2016’da gösterdikleri performansla izleyenleri kendine hayran bırakan Alman trio Wareika; sesi, enerjisi, ve dinleyiciyi içine çeken müzikleriyle deep house'un yeni nesil öncülerinden biri olarak gösterilen Aquarius Heaven; ılımlı melodileri, etkili beat’lerle buluşturarak deep ve tech house getirdiği yenilikçi yorumuyla Douglas Greed; Lounge FM’i temsilen cantanca & Doğan Aktay  ve verdikleri konserleri, dillere dolanan şarkıları ve kendine has üslubuyla kısa sürede bir müzik grubundan çok daha fazlası haline gelen ve sonrasında birçok genç gruba ilham olan Büyük Ev Ablukada yeni “şekli” Fırtınayt bulunuyor.

Plajda görüşmek üzere!"

#chilloutfestival

- Festival alanında konaklama imkanı olmayacaktır. Festival 12:00–04:00 saatleri arasındadır.- Festival boyunca geçerli olan festival jetonlarını, alanda bulunan satış noktasından almanız gerekmektedir. - Festival bileklikleri, festival boyunca çıkarılmamalıdır. Katılımcıların bilekliklerin çıkarılması, hasar görmesi ve yıpranması durumunda yeniden bilet satın alması gerekmektedir. - Lütfen bilekliğinizin sağlamlığını kontrol edin ve geçerlilik süresi boyunca bileğinizde kalmasını sağlayın.  - 6 yaş üstü her katılımcı bilete tabidir. - 18 yaş altı tüm katılımcılar, yasal velileriyle birlikte katılım gösterebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT