Chromas Koro

Chromas Koro

Tarihler: 30 Mart 2018 Cuma ~ 30 Mart 2018 Cuma 30 Mart 2018 21:00

Yer: KATS Sahne

Ücret: - Tam 45.50 TL Öğrenci 30.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Müselles Sok. No: 3 Esentepe İstanbul

Telefon: 0212 263 10 63 - 0539 545 21 21

Web: http://www.katssahne.com/

E Posta: info@katssahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2018 ~ Mar 30, 2018
Chromas Koro KATS Sahne’yi çok sesli müzikle renklendirecek!

Çok sesli koro müziğinin Türkiye’deki en iyi temsilcilerinden Chromas, dinleyicilerini yepyeni bir konser deneyimine davet ediyor.

Deneyimli şef Başak Doğan liderliğinde 2015’te kurulan çok sesli müzik korosu Chromas, bu kez ‘’Dinle’’ temasıyla Türkiye’de çok sesli müziğe yepyeni bir soluk getiriyor. Koro geniş repertuvarı, yüksek enerjisi ve tüm renkleriyle 30 Mart 2018 Cuma günü Gayrettepe KATS Sahne’de! Çok sesli müziğin en güzel örneklerini seslendirmek üzere bir araya gelen Chromas 2015 yılında şef Başak Doğan tarafından kuruldu. Renkler anlamına gelen Chromas ismi, çok sesliliği ve tıpkı ekipleri gibi çok renkliliği simgeliyor. Koro; müzikle profesyonel düzeyde ilgilenen öğrenciler ve farklı meslek gruplarına mensup bireylerden oluşuyor.    Chromas, ‘’Dinle!’’ repertuvarını oluştururken; dil ve tür ayırt etmeden, farklı kültürlerden ve çok çeşitli ritmik yapılarda müziklere yöneldi. Koro; kalabalık bir ekip olarak bir arada var olabilmenin sırrının ‘’birbirini dinlemek’’ten geçtiğinin altını çiziyor. Dünya üzerinde uyum içerisinde yaşamanın, güzel bir müzik oluşturmakla benzer disiplinler olduğuna inanan koro; anda var olabilmek, birbirini desteklemek, saygı göstermek ve beraber gelişmek gibi ilkeler üzerinden hareket ederek müzik yapıyor.  Dinle! teması çerçevesinde gerçekleştirecekleri performanslarının temel müzikal öğesi olan ‘ritmik koro’ ekolünü Türkiye’de uygulayan ilk şef Başak Doğan; Danimarka Kraliyet Konservatuvarı’ndaki çalışmalarını bu ekol üzerinden yürütüyor.  

2016’da Fransa’da, 2017’de İspanya’da pek çok konser vererek ülkemizi en iyi şekilde temsil eden koro, her performansında dakikalarca ayakta alkışlandı. Gözyaşlarını tutamayan farklı milletlerden dinleyiciler, konser çıkışlarında, ‘’Çok güzelsiniz, ülkenize sahip çıkın!’’ dedi.   Chromas; 66 yıldır düzenlenen Choralies Koro Festivali'ne ve 30 yıldır düzenlenen Dünya Koro Sempozyumu’na Türkiye'den kabul alan ve bu platformlarda konserler veren ilk koro olma özelliği taşıyor.   

Geçen sene yolları Binnur Kaya ile kesişen koro, Kaya ile müziğin iyileştirici gücü etrafında birleşti ve Türkiye’ye Müzik Renklendirir diyerek çok sesli ve çok renkli bir müzik şöleni sunma hedefiyle pek çok konser vererek dinleyici ile buluştu. Biletleri saatler içerisinde tükenen konserlerde  ortaya çıkan büyülü ve pozitif atmosfer hem koroya hem de seyirciye çok iyi geldi. Ortaklıklarını bu sene de sürdüren Chromas ve Binnur Kaya bu sefer Özgür Çevik ile renklerine renk katmaya ve insanları mutlu etmeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT