CLUB BANGKOK •• 10.Yıl Devirmesi

CLUB BANGKOK •• 10.Yıl Devirmesi

Tarihler: 09 Şubat 2019 Cumartesi ~ 09 Şubat 2019 Cumartesi 22.00 - 04.00

Yer: [mecra]

Ücret: Tam 25.00 TL Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Caferağa Mahallesi, 5, Dumlupınar Sk., 34710 Kadıköy/İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 349 04 80

Web: https://www.instagram.com/mecrada/?hl=tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2019 ~ Şub 9, 2019

Club Bangkok
Burası sarmadı terkedelim.
Arnavutköy'de Türkçe Pop çalan bir yer var, kalabalık oluyor oraya gidelim.
Hava çok soğuk hiç şey etmeyelim.
Ev partisi diyorum.

Yukarıda yazanlara ve daha birçok şeye isyan olarak doğan Club Bangkok, 10. senesini deviriyor ve hala devrilmiyor. Şaşırmıyoruz.

7 kişiye (kendimiz de dahil) de çalsak, festivalde 5.000 kişiye de çalsak aynı eğleniyoruz, farkımız tarzımız değil, yarın dünya yok olacakmışçasına eğlenmeyi sevmemiz. Gelin 2019'un ultra-mega-açık-büfe cool eğlence tarzına inat eskisi gibi bir gönül yolculuğu yapalım. Hadi öyle bir şeyler yapalım.

Ne çalarız: The xx, Moderat, MGMT, LCD Soundsystem, Human League, Arcade Fire, Foals, Caribou, Oasis, Mac DeMarco, Todd Terje, Grimes, Metronomy, Soulwax, Arctic Monkeys, Robyn, The Libertines, Nicolas Jaar, King Gizzard & the Lizard Wizard, Childish Gambino, L'Impératrice, CAN, Tash Sultana, Radiohead, The Cure, Khruangbin, Joy Division, Kendrick Lamar, Blur, Daft Punk, Tame Impala, Agar Agar, Nick Cave & the Bad Seeds, The Smiths, Air, Pink Floyd, The Beatles, Air, Depeche Mode, David Bowie, The Chemical Brothers, King Krule, Sade, Gorillaz, Flight of the Conchords, The Clash, Serge Gainsbourg, The Last Shadow Puppets, Queens of the Stone Age, BadBadNotGood, Bonobo ve arkadaşları.

Warm Up: Moda'nın saçsız kralı Kaan Sezyum ve Ninja Funk'ın muhtarı Buğra Orcan'la kardeş yolculuğu. Bunlar bu arada sahnede de hep kavga ediyor, erken gelin izleyin deriz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT