Color Fest Renk Cümbüşü Renkli Toz

Tarihler: 09 Ekim 2016 Pazar ~ 09 Ekim 2016 Pazar 09 Ekim 2016 12:00

Yer: Watercity Aquapark

Ücret: 4 Kişilik - 232.00 TL Tek Kişilik - 68.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2016 ~ Eki 9, 2016
Heyecanlı bekleyiş başlıyor!

Hindistan'da başlayıp tüm dünyaya yayılan "Renkli Toz Savaşları" Ankara'da!

Dünya'da pek çok ülkede düzenlenen Color Fest (Boya Festivali) adıyla bilinen Renkli Toz Festivali, rengarenk eğlence arayan insanları bir arada buluşturuyor. 7'den 70'e her yaştan insanın DJ'ler eşliğinde keyifle vakit geçirip eğlenebileceği gençlik festivalimizde, arkadaşlarınız, aileniz ve bizimle bu sıradışı deneyimi yaşamaya ne dersiniz?

- DJ PERFORMANSLARI
Etkinlik günü öğlen saatlerinde başlayıp gün boyu sürecek DJ'ler eşliğinde eğlenceye ara vermek yok.

- HİNDU DANS GÖSTERİSİ
Hint filmlerinde hep görürüz. Bir kişi dans etmeye başlar, daha sonra herkes bu dansa eşlik eder. Bu deneyimi Ankara'da binlerce kişiyle beraber yaşayanlar arasında neden sen de olmayasın!

- RENKLİ TOZ SAVAŞLARI
DJ'ler eşliğinde eğlencemizin doruğuna ulaşmamız için ihtiyacımız olan yine ellerimizde olacak :)

- CANLI PERFORMANS
Gün boyu süren eğlencemizi yine müzikle sonlandıracağız.

- RENKLİ TOZ NEDİR?
Hindistan'da toprak boyalarıda kullanılsa da dünya genelinde mısır nişastası ve gıda boyaları ile üretilir. Bizim kullandığımız renkli tozlar da gıda boyaları ve mısır nişastası ile üretilmektedir. Sağlık açısından bir zararı yoktur. Vücuttan suyla ilk yıkama ile beraber büyük oranda çıkar.

- SOSYAL SORUMLULUK
Çeşitli sivil toplum kuruluşlarına katkı sağlamak amacıyla etkinlik günü stantlar açılacak.Biletli bir ebeveyn ile katılan 12 yaş altı çocuklar ücretsizdir. Çocuklara renkli tozlar etkinlik günü verilecek.

- FESTİVAL PAKETİ
Bilet alan herkese Renk Cümbüşü 1 adet T-Shirt ve 1 paket renkli toz ücretsiz olarak verilecek. T-Shirt ve renkli tozlarınızı etkinlik tarihinden bir gün önce 12.00 - 18.00 saatleri arasında ya da etkinli günü 09.00 - 12.00 saatleri arasında alabilirsiniz.
Etkinlik günü saat 12:00'dan sonra festival paketleri verilmeyecektir.

- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Bilet alan herkese Renk Cümbüşü 1 adet T-Shirt ve 1 paket renkli toz ücretsiz olarak verilecek. T-Shirt ve renkli tozlarınızı etkinlik tarihinden bir gün önce 12.00 - 18.00 saatleri arasında ya da etkinli günü 09.00 - 12.00 saatleri arasında alabilirsiniz.- Biletli bir ebeveyn ile katılan 12 yaş altı çocuklar ücretsizdir. Çocuklara renkli tozlar etkinlik günü verilecek.- Etkinlik günü saat 12:00'dan sonra festival paketleri verilmeyecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT