Cristina Ortiz

Tarihler: 12 Mayıs 2009 Salı ~ 12 Mayıs 2009 Salı - Saat: 20:00

Yer: MKM Attila İlhan Salonu

Ücret: 1. Kategori: 100,00 TL , 2. Kategori: 80,00 TL 3. Kategori: 60,00 TL 4. Kategori: 50,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve MKM Gişe

Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş Adalar İstanbul

Telefon: 0212 351 24 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2009 ~ May 12, 2009
Cristina Ortiz 12 Mayıs 2010 Piyano

"Piyano`nun Büyük Hanımefendisi"
Brezilyalılığının kültürel geleneği çerçevesinde tutkulu ataklığı ve bu özelliklerini sarmalayan duygusallığı, Cristina Ortiz`in müzik üretiminin odak noktasını oluşturuyor. Bundan iki yıl önce İstanbul Resitalleri`nde ilk kez sahneye çıkan Cristina Ortiz, 2010 resitalinde Chopin yılı nedeniyle sadece Chopin`in eserlerine yer verecek ve 2010 Ocak ayında ünlü bestecinin ülkesi Polonya`da vereceği resital programını İstanbul`da tekrarlayacak.

25 yılı aşan konser piyanistliği ve albüm kayıtları, Cristina Ortiz`i dünyanın dört bir yanındaki müzikseverlere kopartılamaz bağlar ile bağladı. Ortiz müziğe adadığı yaşamı boyunca sadece konser ve albüm kayıtları ile yetinmeyerek enerjisini oda müziğinin yaygınlaşmasına ve eğitime ayırdı. Beethoven`dan Bernstein`e uzanan çok zengin repertuarının yanısıra daha az bilinen kompozitörlerin eserlerine de dikkat çekmeyi başaran Ortiz`in bu alanda yapmış olduğu Clara Schumann ve Alma Brasileira albümleri özellikle övgüye değer.

Cristina Ortiz dünyanın en ünlü şefleri Vladimir Ashkenazy, Neeme Järvi, Mariss Jansons, David Zinman, en saygıdeğer orkestraları Berlin Philharmonic , Cleveland, Chicago Symphony, Vienna Philharmonic, Czech Philharmonic, Philharmonia, Amsterdam’s Concertgebouw ve Philadelphia orkestraları ile çalışmalarını sürdürüyor.

Bugüne kadar 34 albüm kaydetmiş bulunan Cristina Ortiz`in, Brezilya`lı 20. yüzyıl kompozitörlerinin eserlerini seslendirdiği `Le Monde `un Seçimi` ve "5 Diapasons" etiketleri alan son albümü "Alma Brasileira" adını taşıyor.

Program:“SAF CHOPIN”
Scherlades
CHOPIN
Scherzo 1, op. 20
CHOPIN
Balad 2, op. 38
CHOPIN
Scherzo 3, op. 39
CHOPIN
Balad 4, op. 52
CHOPIN
Balad 1, op. 23
CHOPIN
Scherzo 2, op. 31
CHOPIN
Balad 3, op. 47
CHOPIN
Scherzo 4, op. 54

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT