Dave Holland - Pepe Habichuela Flamenco Quintet

Tarihler: 06 Nisan 2013 Cumartesi ~ 06 Nisan 2013 Cumartesi Saat: 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 63.50 TL 2. Kategori - 53.50 TL 3. Kategori - 43.50 TL 4. Kategori - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2013 ~ Nis 6, 2013

Dave Holland: Akustik Bas
Pepe Habichuela: Gitar
Josemi Carmona: Gitar
Bandolero: Perküsyon
Juan Carmona: Perküsyon

1946 doğumlu İngiliz caz bas sanatçısı ve besteci Dave Holland kariyeri boyunca yaptıklarıyla beraber caz tarihinin en kıymetli mücevherlerinden biridir. Yetmişli yıllarda cazda ortaya çıkan İngiliz müzisyenlerin serbest doğaçlama akımının en önemli temsilcilerinden biri olan Holland, kariyerindeki en büyük patlamayı, ECM’den çıkardığı, Anthony Braxton ve Sam Rivers gibi iki büyük efsanenin konuk olduğu "Conference Of The Birds" albümüyle yapmıştır.

Yine yetmişli yıllarda Chick Corea’nın Circle adlı topluluğunun değişmez bir üyesi olmuş ve Japonya’ya kadar dünyanın pek çok ülkesinde konserler vermiştir. Her zaman kurduğu beşliler ile caz dünyasına Steve Coleman, Chris Potter, Kevin Eubanks gibi yetenekler kazandıran Holland, kariyeri boyunca Pat Metheny, Herbie Hancock, Roy Haynes, Kenny Wheeler, John Abercrombie, Jack De Johnette gibi isimler ile de çalışmıştır. Başarıları ile yetinmeyen Holland, müziğini daha da yükseklere taşımaya kendini adadı.

“İşimle ilgili tutkumun devam etmesini istiyorum” diyor Holland. “Gelişmesini istiyorum. Böylece ilgimi yitirmiyorum ve işin içinde olmaya devam ediyorum. Her gece sahneye çıkıp bir rutine kapılmak istemiyorum. Müziğin yaşam dolu ve gerçek olmasını istiyorum. Kendim de coşkulu olmak istiyorum. Bu da sonunda seyirciye yansıyor.”

Dave Holland Miles Davis’in In A Silent Way ve Bitches Brew gibi büyük beğeni toplayan albümlerindeki performansı ile ilk kez dikkatleri üzerine çekti. Bugünlerde saygıdeğer bir besteci ve grup lideri olan ve birçok Grammy ödülüne sahip usta müzisyen beşlisi ve Big Band’i ile sık sık turneye çıkmaktadır.

2010 yılında Dave Holland yıllar boyunca kendine esin kaynağı olan Latin müziğine vefa borcunu ödemek için ünlü Flamenko gitaristi Pepe Habichuela ile birlikte Flamenko ritimlerini caza yedirerek Hands albümünü kaydetmiştir. Albüm dünyada büyük yankı bularak, liriksel zenginliği ile Flamenko ve cazın nasıl güzel bir şekilde harmanlandığını ortaya koymuştur. İşte Dave Holland ve Pepe Habichuela bu muhteşem projeleriyle birlikte 6 Nisan akşamı CRR sahnesine konuk oluyorlar.

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.
- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT