David Helfgott Konaklama Paketi

Tarihler: 09 Kasım 2018 Cuma ~ 09 Kasım 2018 Cuma 09 Kasım 2018 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 1. Kategori + Konaklama (2 Kişilik) - 1500.00 TL 2. Kategori + Konaklama (2 Kişilik) - 1380.00 TL 3. Kategori + Konaklama (2 Kişilik) - 1300.00 TL 4. Kategori + Konaklama (2 Kişilik) - 1220.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2018 ~ Kas 9, 2018
'David Helfgott' Konseri için hem koltuğunuzu hem Hilton Istanbul Maslak’ta Odanızı ayırın!

Volkswagen Arena’da gerçekleşecek müzik ziyafetini Hilton’un konukseverliği ile birarada yaşamak isteyen misafirlerimiz 2 kişilik ‘David Helfgott’ konser bileti ve açık büfe kahvaltı dahil özel konaklama paketimizden yararlanabilirler. 

Dünyanın en önemli piyanistlerinden biri olan David Helfgott konserinin gerçekleşeceği Volkswagen Arena’ya yalnızca 2 km mesafede bulunan Hilton Istanbul Maslak’ta 9 Kasım Cuma akşamı King Deluxe Oda da çift kişilik konaklama, seçtiğiniz kategoride 2 adet konser bileti ve açık büfe kahvaltı dahil özel teklifimizden  yararlanabilirsiniz.

Acele edin! Şehrin kalbindeki konumumuz ile iş ve eğlence amacı ile seyahat eden pek çok konuğu ağırlıyoruz, bu sebeple kontenjanlarımız sınırlı!

Detaylar:
9 Kasım 2018-Cuma
Check-in saati: 14:00
Oda Kategorisi: King Deluxe Room
Kişi sayısı: Alacağınız bu paket seçtiğiniz kategoride 2 konser bileti, 2 kişi için konaklama ve açık büfe kahvaltı hizmeti sunar.

10 Kasım 2018 - Cumartesi
Kahvaltı servisi: 06:30- 10:30
Check-out saati: 14:00

Oda Özellikleri:
Modern ve fonksiyonel tasarımlı 35 metrekare genişliğinde delüks oda kategorisi 
Serta Suite Dreams Beds®
Kahve ve çay ikramları
Su ısıtıcısı
Ütü Masası ve Ütü
Ücretsiz Hızlı İnternet Erişimi

Bilet satın alma işleminizin ardından rezervasyonunuzu gerçekleştirebilmemiz için aşağıdaki kontak detaylarından bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Rezervasyon esnasında isim bilgilerinizin yanı sıra biletinizde yazılı olan referans numaranızı bize iletmenizi isteyeceğiz.

Rezervasyon esnasında özel tercihlerinizi bize iletmeyi unutmayın. Sunulan oda kategorisi ve özel konaklama paketi sadece çift kişilik konaklamalar için geçerlidir. Biletin iptal ve iadesi mümkün değildir. Satın alma işleminden sonra otel ile iletişime geçmeyen konukların rezervasyonları gerçekleştirilemeyecektir. 

Rezervasyon esnasında herhangi bir ek bedel yansıtılmayacak olup konukların kalışları sırasında olası eksta harcamaları konaklama paketine dahil değildir.
Konaklama paketi sadece belritilen oda kategorisi için geçerlidir.
Özel bakım, masaj ve uygulamalar ekstra olarak ücretlendirilir, bunu dışında konuklarımız fitness, kapalı yüzme havuzu ve diğer spa alanlarından bedelsiz olarak  faydalanabileceklerdir.
24 saat oda servisi  hizmeti ve odanızda bulunan mini bar ürünleri ekstra olarak ücretlendirilen servislerdir.
Bu paket farklı bir indirim veya promosyon ile birleştirilememektedir.

maslak.reservations@hilton.com

T: 0212 305 10 00

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Kapı Açılış Saati: 20:00 , Konser Başlangıç: 21:00- Öğrenci indirimleri Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- 15 yaş altı bilet sahiplerine aynı kategoride bilet satın almış ebevenylerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Bilet almak isteyen engelli seyircilerin, info@vwarena.com adresinden mekana ulaşıp rezervasyon oluşturması gerekmektedir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT