Değer Deniz

Tarihler: 25 Nisan 2012 Çarşamba ~ 25 Nisan 2012 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2012 ~ Nis 25, 2012

Tamamı kendi besteleri olan 11 şarkıdan oluşan ve EMI etiketiyle yayınlanan 'Bekle...' isimli ilk solo albümü Şubat ayında müzikmarketlerde yerini alan Değer Deniz, şarkılarında duygulara, duygusuzluğa, özgürlüğe, aşka, hayata ve olan bitene kendi sesiyle göndermeler yaparken bizlere de hayata dair cevaplanmayı bekleyen yeni soru işaretleri bırakıyor. İçeriği Alternatif- progressive rock'tan trip-hop'a uzanan 'Bekle...', ismini en dikkat çekici şarkılarından birinden alıyor.

Albümün prodüktörlüğünü ve 9 şarkının düzenlemelerini Mayki üstlenirken, diğer iki şarkının düzenlemeleri ise Tunç Çakır ve 123'ten tanıdığımız Burak Irmak'a ait. İlk klibi Tan Tunçağ tarafından 'şehrin Kıyıları'na çekilen Albüme eşlik eden diğer müzisyenler ise Sarp Maden, Ediz Hafızoğlu, Toygun Sözen, Orhan Deniz, Evrim Tüzün, Engin Arslan, Nurtun Şarman, Umut Şimşekli, Özgür Atasoy, Yasemin Özler, Duygu Demir, Levent Güneş, Özgür Çelik ve Deniz Yılmaz. bazı şarkılarının gitar aranjelerini ve gitar kayıtlarını da üstlenen Değer Deniz 'Bekle...' ile 25 Nisan'da Mask sahnesinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT