Deniz Gürzümar

Tarihler: 29 Ocak 2012 Pazar ~ 29 Ocak 2012 Pazar - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2012 ~ Oca 29, 2012

2006'da Show TV'de yayınlanan "Gülpare" adlı dizide rol alarak kariyerine başlayan Deniz Gürzümar, 2008 yılında "Plato-In" tiyatrosunda "Aşk Yalan Söyler" adlı oyunda rol alırken oyunun müziklerini de yaptı. Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen Gürzümar Emret Komutanım adlı dizinin jenerik muziğine vokal yaptı.

2008'de Altıoklar TV Yapım'ın çektiği ve TurkMax'ta yayınlanan "Esrarlı Gözler" adlı filmde başrolü kaptı ve filme bir soundtrack hazırladı. Aynı yıl yapılan Miller Music Factory yarışmasında 2.lik elde etti ve Ali Şahinbaş, Ayhan Sayıner, Cervus, Muzo Berberoğlu gibi isimlerden workshop'a katıldı.

2009'da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü kazandıktan sonra Mustafa Altıoklar'ın çektiği "Galatasaray SK Forma Tanıtım Reklam Filmi"nde, "1K 1E" prodüksiyonun TurkMax'ta yayınlanan "Açık Mutfak" isimli televizyon dizisinde ve "TMC"nin yapımını üstlendiği ve ATV'de yayınlanan "Kapalıçarşı" dizisinin ilk bölümünde rol aldı. Aynı yıl İstanbul Devlet Tiyatroları'nda sahnelenen "Yağmur Ağacı" isimli çocuk oyununun müziklerini yaptı.

2010 yılında Ömer Faruk Sorak yönetiminde çekilen "Cola Turca-Yahşi Batı Reklam Dizisi"nde ve İstanbul Devlet Tiyatrolarında sahnelenen "Pir Sultan Abdal" isimli oyunda ve Kanal D'de yayınlanan "Bizim Yenge" adlı dizide rol aldı.

2011'de M.S.G.S.Ü. Tiyatro bölümünden ayrılarak eğitimini Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümünde halen sürdürmekte.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT