Detachments

Tarihler: 02 Nisan 2011 Cumartesi ~ 02 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Dogzstar

Nereden Alınır: Dogzstar

Adres: Kartal Sokak No:3 Kat:3 Galatasaray İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 91 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2011 ~ Nis 2, 2011

The Guardian’ın 2010’un En İyi Yeni Çıkış Yapan Grupları listesinde en tepede kendine yer bulan Londra’nın yeni güzide ismi Detachments 2 Nisan Cumartesi günü İstanbul seyircisiyle buluşuyor. New Order, Joy Division ve Bauhaus etkileşimli karanlık bir indie-electro topluluğu Detachments, 2 Nisan 2011 Cumartesi gecesi Dogzstar’da sahne alıyor.

Kendileriyle aynı ismi taşıyan ilk albümleriyle 2010 yılının en başarılı çıkışlarından birine imzasını atan Detachments, Klaxons’u yaratan, The Last Shadow Puppets ve Arctic Monkeys’te hem çalan, hem de prodüktörlük yapan Simian Mobile Disco’dan da tanıdığımız James Ford ile çalışarak dikkat çekmişti. 80`lerin cold/darkwave`ini günümüze yorumlayan Detachments dancefloor-friendly sound’u ile de karanlık ama daha elektronik, daha soğuk ve daha fütürist bir Delphic görüntüsü çizmekte.

İlk albümlerinde analog konseptine pek takmış olan Detachments`ın performanslarında 8 bit sound’ları duymakta mümkün. Kirli gitarlar ve can evinden vuran synth’leri ile Londralı Detachments, elektronik müziğin karanlık tarafını pek de güzel kotararak son zamanlardaki en iyi albümlerden birine imzasını attı.

Detachments öncesi warm-up ve after party ise Hemi Behmoaras ve Club Bangkok`tan tanıdığımız Puht, QuaQua ve The Red Hood`dan sorulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT