Dhafer Youssef – ‘Sounds of Mirrors’

Dhafer Youssef – ‘Sounds of Mirrors’

Tarihler: 08 Şubat 2020 Cumartesi ~ 08 Şubat 2020 Cumartesi 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 253,00 ₺ 2. Kategori - 210,00 ₺ 3. Kategori - 181,50 ₺ 4. Kategori - 143,00 ₺ 5. Kategori - 105,50 ₺ 6. Kategori - 66,00 ₺

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2020 ~ Şub 8, 2020

Tunus’un ud üstadı Dhafer Youssef, Hüsnü Şenlendirici, Eivind Aarset ve Adriano Dos Santos’un katılımlarıyla unutulmayacak bir müzik ziyafeti için 8 Şubat’ta Turkcell Sahnesi’nde!

1967 yılında Tunus’ta doğan vokalist, ud üstadı ve besteci Dhafer Youssef, şarkı söylemeye henüz 5 yaşında başlar. Müezzin dedesinin aksine, sesini annesinin radyosunda duyduğu şarkıları söyleyerek geliştirmeye çalışan sanatçı; doğduğu Tabulbah kentinde bir gençlik merkezinde ud, bas gitar ve groove ile tanışır. Düğünlerde çaldıktan ve başkent Tunus’ta konservatuvarı denedikten sonra tatmin olmadığından, müzikal anlamda kendini geliştirmek adına Avusturya’ya gider. Aradığının akademik bir eğitim olmadığını keşfeden üstad, cazın ve Hint müziği gibi etnik tınıların büyüsüne kapılır. 1996 yılında ilk albümünü yayınlar ve gün geçtikte müziği olgunlaşır. 2001’de ikinci albümün “Electric Sufi” yayınlanır. Dhaffer Yousef, elektronik müziğe dokunan bu albümüyle deneyselliği kusursuz bir şekilde başarmanın da ötesinde, sesini başlı başına bir enstrüman olarak konumlar. Pek çok farklı proje ve müzikal iş birliğine ve günümüze dek birbirinden dokunaklı sayısız albüme imza atan Tunuslu yıldız, Hüsnü Şenlendirici gibi Türk müzisyenleriyle de çalışmalarını sürdüyor. 2018 yılında yayınlanan “Sounds of Mirrors” albümünü Hüsnü Şenlendirici, Eivind Aarset ve Adriano Dos Santos’un katılımlarıyla İstanbul seyircisiyle buluşturacak yetenek Dhafer Youssef, 8 Şubat’ta Turkcell Sahnesi’nde!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT