Dilhan Şeşen- Sedef Sebüktekin

Tarihler: 08 Mart 2019 Cuma ~ 08 Mart 2019 Cuma 08 Mart 2019 20:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: 4 Kişilik Bistro - 336.00 TL 2 Kişilik Bistro - 179.00 TL Ayakta - 45.00 TL Öğrenci - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2019 ~ Mar 8, 2019
Dilhan Şeşen, Sedef Sebüktekin, Güler Özince ve Barış Kıralioğlu (DJ Performans) 8 Mart Cuma günü KadıköySahne’de!

Güler Özince

2017 yazında dijital platformlarda yayınladığı "Merkür Retrosu" isimli şarkısı ile en iyi çıkış yapan bağımsız müzisyenler arasına girmeyi başaran Güler Özince, 2018 Ekim'de yayınladığı " Öyle olsa " isimli ikinci teklisiyle, çıkışını sürdürmeye devam ediyor.

2016'da gerçekleştirdiği "Sofarİstanbul" evindeki performansıyla, yeni nesil besteciler arasında önemli bir yer edineceğinin ilk sinyallerini veren Özince, sahnede tamamı kendisine ait söz ve müziklerden oluşan şarkılarını, yine kendisinin aranje ettiği, jazzy/world sounduyla yorumluyor.
Dingin sesi ve  ironik yapılı sözleriyle, dinleyenler üzerinde tebessüm etkisi yaratan Güler, müzikal ifadesini, kendi deyimiyle "Hüznü Şenlendirci" olarak tanımlıyor.

Sözlerinin naifliği kadar, akılda kalan melodilerle beste yapan sanatçı, zaman zaman dizi ve reklam çalışmalarına da imzasını atıyor.

Sedef Sebüktekin

Sedef 1990 yılında doğdu ve 2011 yılına kadar İstanbul'da büyüdü, ve daha sonra şarkı söylemenin büyümekten daha ilginç bir aktivite olduğu kararını aldı. Bugün, hala şarkı söylemeye devam ediyor. Ayrıca Facebook sayfasında kedi fotoları paylaşıyor.

Dilhan Şeşen

Dilhan Şeşen1998 Yılı ocak ayının 7’sinde doğan Dilhan Şeşen.11 yaşında Uçan Süpürge adlı derneğin, ‘’Çocuk Gelinler Olmasın’’ kampanyasına katkıda bulunup,babasıyla yaptığı besteyi okumuştur.Ortaokul ve Lise yıllarında müzik ile ilgili koro çalışmaları ve aktivitelerde bulunmuştur.İlhan Şeşen’in 2014te çıkardığı ‘’Gel’’ albümündeki ‘’Miş Baba’’ parçasına vokal yapmıştır.

2015-2016 yılları arasında eğitiminin yanı sıra,Ortaköyde bir ilköğretim okulunda gönüllü ingilizce dersleri vermiştir.Mef Lisesinden yeni mezun olan Dilhan,prodüktör Emre Yüksel’le ‘’Far Away’’ adlı parçayı çıkarmıştır.Şimdilerde İstanbul Devlet Konservatuarının Caz bölümünün atölyelerine gidip Konservaturara hazırlanmaktadır.Konserlerin yanı sıra aynı zamanda yeni açtığı youtube kanalından grup arkadaşlarıyla cover ve beste paylaşımları yapmaktadır.

Barış Kıralioğlu (DJ Performans)

Barış Kıralioğlu, 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur.Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.Oyunculuğa 2004 yılında Hırsız Var dizisi ile adım atmış, daha sonra ise Kısık Ateşte 15 Dakika ve Kızkaçıran sinema filmlerinde rol almıştır.

İlk dizi tecrübesi olan, Show Tv’de yayınlanan, başrolde Besu Soral, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İymenli ve Çetin Tekindor’un rol aldığı İçerde dizisinin kadrosunda yer almış ve Musa karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerine tiyatro ve dizilerde devam etmektedir.

-Biletinizi yazdırmayı unutmayınız-18 Yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT