Dino Merlin

Dino Merlin

Tarihler: 03 Mayıs 2018 Perşembe ~ 03 Mayıs 2018 Perşembe 03 Mayıs 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Normal DönemOturmalı (Uzak Görüş) - TÜKENDİTam 110.00 TL, Öğrenci 80.00 TLAyakta: Tam 150.00 TL, Öğrenci 110.00 TLÖn Satış (22 Şubat 11:00'a kadar) - TÜKENDİOturmalı (Uzak Görüş)Tam 88.00 TL, Öğrenci 65.00 TLAyakta: Tam 120.00 TL, Öğrenci 90.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2018 ~ May 3, 2018
Dino Merlin, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sizlerle olacak.

Dino Merlin, Balkanların en büyük ve popüler sanatçılarından biri olan Bosna-Hersek’li şarkıcı ve söz yazarıdır. 1983 yılında “Merlin” isimli rock grubunu kurduktan sonra grubun hem müziğini bestelemiş hem de şarkı sözlerini yazmıştır. Aynı zamanda grubun vokalisti olan Dino, eski Yugoslavya çapında en çok rağbet gören vokalistlerinden biri olmuştur. 1991 yılında ise Dino Merlin ismi ile birseysel kariyerine adım atmıştır.

Dino Merlin, Eurovision Şarkı Yarışması’nda üç defa Bosna-Hersek’i temsil etmiştir. 2011 yılında Almanya’da düzenlenen Eurovision sahnesinde seslendirdiği “Love in Rewind” şarkısı ile 6. oldu. Bu başarı Bosna-Hersek’in Eurovision tarihine de en iyi ikinci sıralama olarak geçti. Dino Merlin’in son albümü 2014 tarihli “Hotel Nacional” de Billboard dünya listesinde ilk 10 içinde yerini almıştır.

Müzik kariyeri boyunca Dino; Cat Stevens, Mustafa Sandal, Lutvi Bosnjak, Edo Zanki, Arjinder, Gani Tamir, Kempa Orkestra ve Hüsnü Şenlendirici gibi dünyaca ünlü sanatçıların yanı sıra Goran Bregovic gibi Balkanlar sanatçılarıyla da işbirlikleri yapmıştır. Uluslarası konser başarıları arasında Chicago Vic Theatre, Paris Le Bataclan ve Viyana’daki Gasometer gibi başarıların yanı sıra bölge genelinde de büyük stadyum konserleri vermiştir. Roma Valisi Walter Vetroni’nin daveti üzerine 2002 yılında “Glocal Forum” yararına Kolezyum’da bir barış konseri vermiştir. Kendiine Ray Charles, Mercedes Soda, Khaled gibi ünlü sanatçılar eşlik etmiştir. 

Dino Merlin, Bosna-Hersek’in ilk milli marşı “Jedna si jedina” isimli parçanın sözlerini yazmıştır. Ünlü bir müzisyen ve yardımsever olan Merlin aynı zamanda Bosna-Hersek genelinde müzik telif haklarını koruyan Bosna-Hersek Müzik Sanatçıları ve Bestecileri Derneği’nin de başkanıdır.Rekorlar kıran Dino Merlin, Saraybosna’daki Kosevo Stadyumu’nu da sırasıyla Middle Way, Burek, Starting Anew ve Hotel Nacional albümleriyle verdiği konserlerle 4 kez doldurabilen tek sanatçı olmuştur. Aynı şekilde Belgrad Kombank Arena’yı da beş kez art arda doldurmuştur. Bu performanslar aynı zamanda eski Yugoslavya bölgesinde savaş sonrası en çok rağbet gören müzik etkinlikleri olarak da gösterilmiştir. 2016’te çıktığı “Hotel Nacional” turnesine yetmişten fazla ülkeden 650 000 kişi katılmıştır, bu turne kapsamında Merlin, İstanbul seyircisiyle de Ora Arena’da buluşmuştur.

Kapı Açılış: 20.00
Dino Merlin: 21.00

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik Sahne Üstü Ayakta ve Oturmalı gerçekleşecektir. Oturmalı kategorideki biletler; konserin sahne düzeni nedeniyle “uzak görüş” niteliği taşımaktadır.- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatindekatılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatleri Merkezi, etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. - Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT