Diyet Fest 2.Gün

Tarihler: 14 Nisan 2019 Pazar ~ 14 Nisan 2019 Pazar 14 Nisan 2019 11:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: * 0 – 12 yaş arası katılım velilerin refakatiyle ücretsizdir.Diyet Fest Bilet Fiyatları 2.Gün 14 Nisan Pazar - 54.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2019 ~ Nis 14, 2019
2018’de binlerce ziyaretçinin katıldığı Türkiye’nin en büyük sağlıklı yaşam festivali Diyet Fest, Ece Seçkin ve Berkay konserleriyle 13-14 Nisan’da KüçükÇiftlik Park’ta sizlerle...

Ünlü diyetisyenlerle söyleşiler, sağlıklı beslenme workshopları, spor aktiviteleri, sağlıklı yiyecekler, tadımlar, çekilişler, yarışmalar, DJ performansları, Ece Seçkin ve Berkay konserleri ile dopdolu bir hafta sonu Diyet Fest’te sizleri bekliyor. Dinlenmiş, eğlenmiş ve öğrenmiş bir hafta sonu geçireceğiniz Diyet Fest, 11:00’den 22:00’a kadar devam edecek. Ünlü diyetisyenlerin keyifli söyleşilerini dinleyebilecek, imza günleriyle onlarla tanışma fırsatı bulacaksınız. Gerçekleştirecekleri workshop ve söyleşilerden öğreneceklerinizle, festival sonrası sağlıklı yaşam kurallarını uygulamanız hiç zor olmayacak. Sizlerle paylaşacakları özel tarif ve yöntemler ile hayat kalitenizi artıracaksınız. 

Yüzlerce kişiyle birlikte yapılacak egzersizlerle bambaşka bir deneyim yaşayacaksınız. Katılımcı firmaların tadımlarıyla gün boyu kan şekeri kontrolünüzü sağlayacak, birbirinden eğlenceli aktivitelerle kendinizi İstanbul’dan soyutlayacaksınız. Bir hafta sonunu sevdiklerinizle birlikte, ister yer minderlerinde baharın keyfini çıkartacak, isterseniz tüm aktivitelere katılarak keyfinize keyif katacaksınız. Çocuklar için hazırlanan oyun alanı ile minik misafirlerimizi de unutmadığımızı bilmenizi isteriz. 

13 Nisan Cumartesi günü 20:30’da Ece Seçkin ve 14 Nisan Pazar günü 20:30’da Berkay, sevilen şarkılarıyla Diyet Fest ziyaretçilerine keyifli bir akşam yaşatacaklar. Eşi benzeri olmayan bu festivali kaçırmayın!

Festival Programı

14 Nisan Pazar:
Ana Sahne
11:30- Neval Gördük – İçim Fit İle Protein Üzerine
12:30- Özge Bezirci – Şekersiz 21 Gün
13:30- Çağatay Demir – Sağlıklı Bağırsaklar
14:30- Merve Bilge Atalay – Beslenmenin İn’leri Out’ları
15:30- Nilay Keçeci – Bir Diyetisyenin Annelik Günlüğü
16:30- Muazzez Garipağaoğlu – Diyetisyen Gözüyle Çocuk Beslenmesi
17:30- Emre Uzun – İntermittent Fasting
18.30- Macfit İle Fit Attack
20:30 Berkay Konseri

Workshop & Söyleşi Alanı
11:00- Beden Çalıştırma Teknikleri – Uğur Özkan
13:00- İçim Kefir’le Sağlıklı Ve Lezzetli Smoothie Workshopu – Gizem Keservuran
14:00- Fellas’lı Şekersiz Tatlılar – Tolga Doğan
15:00- Slimpack’le Hafifleten Tarifler – Ece Karcı
16:00- Bella Nut İle Fıstıklı Fit Tatlar- Merve Mucuk
17:00 Barifit İle Yüksek Proteinli Fit Lezzetler – Berna Alagözyaylası & Merve Taşkın

Macfit İle Spor Zamanı
12:00- Yoga
13:00- Step Dance
14:00- Fit Dance
15:00- Gfx Move / Hııt Session
16:00- Fit Attack
17:30- Hip Up Dance Workout

-İkramlar
-Tadımlar
-Yarışmalar

*Operasyonel sebeplerle program içeriği değişiklik gösterebilir.
*0-12 yaş arası velilerin refakatiyle ücretsizdir. 

- Etkinliklerin tadını çıkarmanız için spor giyinmeniz önerilir.- 0 – 12 yaş arası katılım velilerin refakatiyle ücretsizdir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.  - Festival alanı, tekerlekli sandalye ile giriş, çıkış ve dolaşma için müsaittir.- Festival alanına araç girişi yoktur, festival otoparkı kapasitesi sınırlıdır. - Festival alanına dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü festival programında her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Organizatör acil bir durumda, festivali durdurma, seyircileri festival alanında tutma ve festivali erteleme haklarına sahiptir. Festival ertelenmesi durumunda biletler iade alınmayacak veya değiştirilmeyecektir. Biletler bir sonraki uygun tarih için geçerli olacaktır.- Festival girişinde arama görevlilerin katılımcıların çanta ve bagajlarını arama ve festival kuralları dışındaki maddeleri içeri almama hakkına sahiptir.- Bu bileti satın alan kişiler, Diyet Fest kurallarını kabul etmiş ve herhangi bir kural ihlalinde bilet iadesi yapılmaksızın festival alanından çıkartılacaklarını kabul etmişlerdir.- Tüm katılımcılar Diyet Fest’in tüm etkinliklerinde, her türlü sorumluluğun her bakımdan ve her surette kendilerine ait olduğunu kabul etmiş sayılırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT