Dj Funky C ve Solanch De La Rosa Glens İstanbul’da

Dj Funky C ve Solanch De La Rosa Glens İstanbul’da

Tarihler: 22 Kasım 2018 Perşembe ~ 22 Kasım 2018 Perşembe 22.00 - 02.00

Yer: Glens İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2018 ~ Kas 22, 2018

Nişantaşı’nın gözdesi Glens İstanbul, 22 Kasım Perşembe akşamı,sesi imzası olan, setleri kadar MC performansları ile de büyük ilgi gören Türkiye’nin önde gelen DJ’i, DJ Funky “C”yi ve büyüleyici sesi, keyifli performansıyla Solanch de la Rosa’yı ağırlıyor!

İstanbul’un önde gelen bölgelerinden Nişantaşı’nda açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören ve semtin enerjisinden aldığı ilhamı, seçkin keyiflere, ayrıcalıklı deneyimlere dönüştüren Glens İstanbul, eğlenceli partileriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türkiye’nin ilk Dj’lerinden, setleri ve uluslararası partilerde çaldığı benzersiz parçalarla dikkat çeken, eğlenceli MC şovlarıyla da büyük bir hayran kitlesine sahip olan DJ Funky “C”, 22 Kasım Perşembe akşamı, büyüleyici sesi ve keyifli performansıyla Solanch de la Rosa ile birlikte, bir kez daha Glens İstanbul’un ritmini yükseltecek.

Ritmi yüksek parçalarla dinleyicilerine benzersiz anlar yaşatan, Türkiye’nin en önemli DJ’lerinden DJ Funky “C” ve ilham veren enerjisi, büyüleyici sesi, keyifli performanslarıyla dikkat çeken Solanch de la Rosa, 22 Kasım Perşembe akşamı Glens İstanbul’un eğlencesine renk katmaya devam ediyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT