DJ Marc Vedo

Tarihler: 12 Kasım 2011 Cumartesi ~ 12 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: 360istanbul

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. K:8 No:32/309 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2011 ~ Kas 12, 2011

Elektronik dans müziğinin dahi çocuğu DJ Marc Vedo, 360istanbul’da…

Günümüz dans müziğine sayısız hit parça kazandıran DJ Marc Vedo, muhteşem performansıyla 12 Kasım Cumartesi gecesi 360istanbul sahnesinde İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor.

Dünya dans müziğinde önemli bir yere sahip yarı Portekizli, yarı İngiliz olan DJ Marc Vedo, uluslararası müzik otoriteleri tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. 2010 yılında ‘En iyi çıkış yapan DJ’ seçilen Marc Vedo, dünyanın en prestijli mekanlarında müzik severler ile buluşuyor. Şimdi ise DJ Marc Vedo’nun dünya turnesinde Türkiye durağı, 12 Kasım Cumartesi gecesi 360istanbul oluyor.

Efsanevi sanatçı Boy George, The Chemical Brothers, Tiesto, Armin van Buuren gibi müzik dünyasının önemli isimleri ile aynı sahneyi paylaşan Marc Vedo, DJ’liğin yanı sıra yapımcı kişiliğiyle de tanınıyor. Özellikle Boy George ile birlikte imza attığı prodüksiyonlarıyla büyük beğeni topluyor. Kendi plak şirketi olan Koolwaters imzasıyla çıkarttığı “Only Love”, “Get it Out”, “String Circus” ve “Sausage Song” gibi parçalar ile yıldızı parlayan DJ Marc Vedo, tüm enerjisini müziğine yansıtıyor.

Boy George ile “Amazing Grace” isimli single’ını 2010 yılında müzikseverlerle buluşturan Marc Vedo, 2011 yılında yine Koolwaters’dan Daren Tate ve Boy George’un işbirliğinde çıkan ‘Sunshine into my life’ ile İngiltere dans listelerinde uzun süre ilk 10’dan inmedi. Yine 2011 yılında çıkardığı single ‘Escada’ ile geçtiğimiz yazın en çok dinlenen ve en iyi parçalarından birine imzasını attı. Son olarak Paul Thomas ile plak şirketi Koolwaters’dan Ağustos ayında çıkarttıkları Fatboy Slim, Moguai, Chris Lake gibi isimlerin de yer aldığı yeni derleme albümü ‘Three Hundred & Sixty Five, Vol. 2’ ile patlama yarattı.

Şimdi ise Marc Vedo, yakaladığı bu dünya çapındaki başarısıyla Avrupa ve Malezya, Tayland, Endonezya gibi Asya ülkelerini kapsayan büyük bir tura çıkıyor. İstanbullu müzik severleri de ihmal etmeyen DJ Marc Vedo, 360istanbul sahnesinde 12 Kasım Cumartesi gecesi bir kez daha İstanbullu dans müzik severlerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT