DJ Roger Sanchez

Tarihler: 19 Şubat 2010 Cuma ~ 19 Şubat 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Club360

Telefon: 0212 251 10 42-43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2010 ~ Şub 19, 2010
Dünyaca ünlü, Grammy ödüllü süper star DJ ve parti ikonu Roger Sanchez, muhteşem performansı ile 19 Şubat Cuma gecesi Club360’da! 2010 yılının en özel organizasyonlarından biri olacak Roger Sanchez performansı İstanbul’u sallayacak! Dünya’nın “En İyi House DJ’i” ve “En İyi Uluslararası DJ’i” olarak ün salan Roger Sanchez tüm hitleri ve yeni çalışmalarıyla Club 360’da hayranları ile buluşacak.

“Yeni yayınlanacak albümümdeki özel parçalar da olmak üzere pek çok yeni çalışmam var. Bunları ilk defa Club360’da çalacağım. Ayrıca setlerim boyunca bitmeyen bir parti olacak. ”
Roger Sanchez

New York’ta doğan ancak ailesi aslen Dominik Cumhuriyeti’nden olan Roger Sanchez küçük yaşlarda müzik yapmaya başladı. Salsa, blues, disco, rock, hiphop tarzlarından etkilenerek çeşitlilik yaratan Sanchez’in müziğini, pek çok farklı tarzı takip etmesi daha da güçlendirdi. 1980’lerde ilk çalışmaları ile hayran kitlesi oluşmaya başladı. İlk prodüksiyon çalışması olan Luv Dancin adlı hitiyle S-Man olarak uluslararası arenada tanındı. Roger’ın yaratıcı gelişimi klüplerin en çok çalınan yeni hitlerine imza atması ile devam etti. Roger Sanchez, Release Yourself ile 1996 yılında uzun soluklu yeni bir konsept yarattı. Exculusive konseptli mixleri, milyonlara hitap eden IDMA ödüllü radyo şovu ve yedinci sezonunu tamamlayan Ibiza performansları ile Release Yourself konseptini de başarıyla sürdürdü. Michael Jackson, Anastacia, Kylie Minogue, Alicia Keys, Daft Punk, Diana Ross ve The Police gibi birçok süperstar için remixler yaptı. Son olarak Release Yourself Volume 7 albümünün lansmanını yapan Sanchez, Pahsa Ibiza’da muhteşem performanslara imza attı. 2009 yılında da yükselişi devam eden Roger Sanchez, her zaman en prestijli DJ ödüllerine aday gösterildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT