Doğulu Müzik Keman Piyano Resitali

Tarihler: 19 Haziran 2012 Salı ~ 19 Haziran 2012 Salı 19:00

Yer: Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL 2. Kategori - 17.50 TL 3. Kategori - 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Büyükçekmece Belediyesi AKM gişesi.

Adres: Fatih Mah. Hasan Şevket Cad. No:43 Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 883 00 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2012 ~ Haz 19, 2012

Piyano Bölümü:
Eğitmen: Levent Arslan
Öğrenciler: Emre Taşkın, Kerem Aydınol, Kerem Toprakseven, Zeynep TaktakKeman

Piyano Bölümü:
Eğitmen: Nurhayat Tekin Demiral
Öğrenciler: Armağan Çakıl, Ayşen Taşdemir, Azelhan Derdiçok, Baran Yeşilgül, Batuhan İp, Berfin Ergen, Beril Kılıç, Bersu Toz, Beste Babacan, Beyza Nur Mutlu, Bora Bozdağ, Burcu Demirel, Buse Şenman, Büşra Salman, Ceren Kanoğlu, Çiğdem Yaman, Damla Yüksel, Defne Elagöz, Demir Karalar, Derin Güney, Dila Aydın, Dilara Şirazi, Duru Altınterim, Ebru Keçe, Eda Girgin, Eda Ecesu Çınar, Elanur Dinçer, Elif Çavuşoğlu, Elif Sıralıtaş, Elifsu Üstün, Emre Gavaldzhi, Eylül Ünal, Fırat Polat, Handenaz Aydoğmuş, Heybül Gümrük, Hilal Şamdanlı, İlayda Tuna, İrem Ayvat, İrem Cansu Hacıoğlu, İrem Şengül, Kaan Konyalı, Kadir Yıldırım, Kübra Kara, Melisa Özdemir, Merve Altuntaş, Merve Sevimli, Neslihan Cankurtaran, Nur Yılmaz, Nida Yücel, Nilsu Yılmaz, Oğuzhan İp, Ömer Karaman, Öykü Yanık, Özge Ceren Yüksel, Özge Özdemir, Rozerin Harman, Sedat Düderi, Sefa Erbıyık, Selin Şen, Sena Nur Seyrek, Serennaz Altun, Sima Mutlu, Simay Atakan, Simay Göğer, Simay Karaosmanlı, Sude Ergün, Sude Yıldız, Sümeyye Kara, Tuğba Öztürk, Umut Göksel Koyuncu, Yağmur Er, Zeynep Özşahin

Nurhayat Tekin Demiral
1972 yılında Bulgaristan'da doğdu. Müzik eğitimine 6 yaşında başladı. 1985 yılında Bulgaristan’ın Rusçuk şehrindeki güzel sanatlar okulunun müzik bölümünü kazandı ve 1989 yılına kadar bu okulda keman, piyano ve solfej eğitimi aldı. 1989 yılında Türkiye Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuar Viyola bölümünü kazandı. 1994-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Keman ve Viyola bölümlerinde lisans eğitimi aldı. 1998-2007 yılları arasında çeşitli özel okul ve kolejlerde müzik eğitmenliğinin yanı sıra orkestra ve koro şefliği yaptı. 2007 yılından beri Doğulu Müzik Bale Eğitim Kurumlarının Keman-Piyano bölümü eğitmenlerindendir. Nurhayat Tekin ‘’Ciganne’’ müzik topluluğu üyesidir. Türkiye’nin birçok şehrinde konser ve dinletiler gerçekleştirmiştir.

Eğitmenimizden: Bir çocuğa müziği öğretmek, ona yeni ufuklar açmak, kendini ifade etmesi için yeni bir yol göstermek, ruhunun çok yükseklere ulaşabilmesi için ona kanatlar hediye etmektir. Ben bunu hayatımın amacı olarak seçtim. Hedefim, öğretebildiğim kadar çok çocuğa ‘’müzik’’ denen bu büyülü dünyayı öğretmek, kendilerine sonsuz güvenmelerini ve bu yolda mutluluğu keşfederek ilerlemelerini sağlamaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT