Dolu Kadehi Ters Tut

Dolu Kadehi Ters Tut

Tarihler: 25 Haziran 2022 Cumartesi ~ 25 Haziran 2022 Cumartesi 19:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Sahne Önü 250.00 TL Genel Giriş 150.00 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2022 ~ Haz 25, 2022

Yerli sahnenin önde gelen bağımsız ekiplerinden Dolu Kadehi Ters Tut, 25 Haziran Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşuyor! Şarkılarındaki samimiyet ve güçlü ritimleriyle hem müzik dünyasındaki yerini hem de hayran kitlesini her geçen gün sağlamlaştıran ikili, sahne enerjileriyle de dikkat çekiyor. URU organizasyonuyla düzenlenen ve kapı açılış saati 19:00 olan konserin biletleri Mobilet’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

KüçükÇiftlik Park sahnesinde daha önce verdiği konserlerde şarkılarını binlerce müzikseverle birlikte seslendiren Dolu Kadehi Ters Tut, 25 Haziran 2022 Cumartesi akşamı bir kez daha şehrin rakipsiz eğlence merkezine konuk olacak. Bağımsız müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Dolu Kadehi Ters Tut, 2014 yılı sonunda Mürsel Oğulcan Ava ve Uğurhan Özay tarafından kuruldu. İlk albümleri Polonya’nın Başı Belada’yı 2015 sonunda evde kaydeden ikili, asıl ivmesini 2016’da kazandı ve Dolu Kadehi Ters Tut kısa sürede en çok dinlenen projelerden biri haline geldi. İlk stüdyo albümleri Dünyanın En İyi Albümü’nü 2017’de, Karanlık albümünü ise 2019’da yayınladılar. Kendi adlarını taşıyan ilk albümleri DKTT’yi Mart 2021’de tüm dijital platformlarda paylaşan grubun son dönemde çıkardığı Hiç İyi Değilim teklisi ve en yeni çalışması #27 de listelerde yükselmeye devam ediyor. Gerek internet üzerinden yayınladıkları işleri, gerek çektikleri klipleri gerekse de konserleriyle ilgi çeken Dolu Kadehi Ters Tut, ülkenin dört bir yanında milyonlarca aktif dinleyiciye sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT