Dolunay Obruk 6. KadıköyCaz Günleri

Dolunay Obruk 6. KadıköyCaz Günleri

Tarihler: 25 Şubat 2016 Perşembe ~ 25 Şubat 2016 Perşembe 25 Şubat 2016 21:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2016 ~ Şub 25, 2016
"Kadıköy Caz Günleri'" kapsamında Dolunay Obruk, 25 Şubat'ta KadıköySahne'de...

Dolunay Obruk, müzisyenliği, söz yazarlığı ve yorumculuğunun yanısıra, oyunculuğu, başarılı grafik tasarımcılığı ve yazarlığı ile çok yönlü bir sanatçıdır.

2004’ten bu yana yurt içi ve yurt dışında çeşitli organizasyonlarda, kendisine ait müzik eserlerinin yanısıra, caz standartlarını özgün biçimde yorumlayan Dolunay Obruk, repertuarına sevilen türküleri de katarak; ülkemizi, kültürümüzü ve müziğimizi tüm dünyaya tanıtmak için bir çok çalışmada bulunmaya halen devam etmektedir.

Dolunay Obruk'un NTV'de jenerik müziği olarak kullanılan ve klibi daha sonra Kral TV dahil bir çok müzik kanalında yer almış ve single CD olarak satışa çıkmış şarkısı “İstanbul Kafası” büyük beğeni toplamıştır. “İstanbul Kafası”nın akustik yeni versiyonu, sanatçının 2014'te çıkarttığı, söz ve müziklerin tamamının kendisine ait olan "Yalnızca" adlı albümünde de yer almaktadır. Son müzikal çalışmaları, “My Best Friends ara Vocalists” projesinin Sony Müzik’e ait olan CD ve DVD kaydı ve İş Sanat Konser Salonu’ndaki özel konseri ve Oğuz Kaplangı’nın prodüktörlüğündeki “Istanbul Calling Vol.3” isimli compilation albüm olmuştur.

Dolunay Obruk’un hazırlayıp sunduğu Caz Kafası adlı radyo programı, Karnaval’a ait JoyJazz Radio bünyesinde 2013 - 2015 yılları arasında yayınlanmış, International Jazz Day 2015’in de resmi bir parçası olmuştur. Sanatçı, konserlerinin yanı sıra, Bizbize adlı oluşum içerisinde, aktif olarak tiyatro sporu ve skeç oyunculuğu yapmaktadır.


Kadıköy Caz Günleri 18 Şubat - 28 Şubat
"Müzik türleri arasında üzerinde en fazla tartışılan, seveni de sevmeyeni de, ilerici bulanı da bulmayanı da çok olan caz...

Sokaklardan gelip salonlarda elitleştirilmesine, baş kaldırmanın değil boyun eğmenin müziği olmasına, özgürleştirici karakterinin devrimciliğine, farklı formların deneysel araştırmacılığına, gelişkin bir müzik tadına kadar, uzak duranından yakın dostlarına kadar bir çok kesimin fikir beyan ettiği caz...

Memleketimizde hızla artan genç cazcı kuşağı ile birlikte, bir süredir ara verdiğimiz Kadıköy Caz Günleri'ni, dostlarımızın dayanışmasıyla daha güçlü ve yaygın bir şekilde tekrar aydınlığın dostları ile buluşturuyoruz.

İstanbul'un hızla karanlığa teslim edilmesine direnen Kadıköy'ün ilerici buluşma mekanları bu kez unutturulmaya çalışılan farklı bir kültürün, paylaşan ve dayanışan bir kültürün, dost ve samimi bir kültürün, açık ve hesapsız bir kültürün hatırlatılması, yeniden Kadıköy'den başlayarak kurulması, örgütlenmesi için bir araya geldiler.

Konuşabilen, birbirinin gözüne bakabilen, çok uzaklarda olan biteni dert edinebilen, kendinden başkalarına da sorumluluk duyabilen yeni insanın buluşması Kadıköy Caz Günleri.

Çok sevdiğimiz Haziran günlerinin kulağımızda kalan sedası gibi, bu daha başlangıç diyebileceğimiz bu deneyimizi, birlikte başka buluşmalara taşımak için elimizden geleni yapacağız... Belki de memleketimizin karanlığa teslim olmayan, boyun eğmeyen başka köşelerine de taşıyabiliriz bu örneği.

Yeter ki bir arada karanlığın üzerine yürüme inadımızı kaybetmeyelim. Tüm cazseverleri, başka bir dünya isteyen herkesi Kadıköy Caz Günleri'ne bekliyoruz."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış: 20:45

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT