Dorantes

Tarihler: 11 Aralık 2010 Cumartesi ~ 11 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 36.00-32.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2010 ~ Ara 11, 2010

DORANTES `PIANO FLAMENCO SESSION` İLE 11 ARALIK`TA CEMAL REŞİT REY`DE!
CRR Konser Salonu, `PIANO FLAMENCO SESSION` 11 Aralık 2010, 20.00

Günümüzün en yaratıcı flamenko piyano virtüozü Dorantes`Piano Flamenco Session` başlıklı sıra dışı bir etkinlikle 11 Aralık akşamı CRR’de sahne alacak! Piyanoya yeni bir boyut kazandırarak bu boyutta dansçı ve müzisyenleriyle diyalog kuran Dorantes; klasik, caz, Keltik, Küba ve Brezilya müziklerinden oluşturduğu kendine has kombinasyonla da seyirciyi tutsak alacak!

1969 yılında Sevilla’da doğan Dorantes’in müziğini sınıflandırmak ve bir kalıba sokmak neredeyse imkânsızdı. Flamenkonunun doğuşunu, deneyimlerini kusursuz bir şekilde ifade edebilen sanatçı bunun yanı sıra kendi kişisel yorumunu da büyük bir ustalıkla müzikle birleştirmeyi başardı. Piyanoda yeni bir boyut keşfeden Dorantes, bu keşfin içine dinleyicileri de çekmeyi başardı. Flamenkonun büyüsü ve modern bir dehanın sınır tanımaz müziği bir araya geldi… Yeteneği ve çok yönlülüğünü ince bir şekilde flamenko ile süsleyen sanatçı, dinleyicilerini her geçen gün müziğin ahengine çekecek, şaşırtacak ve her seferinde yeni bir şeyler deneyecek kadar da cesaretli adımlar attı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT