Dr Razor Feat. Dr Skull

Tarihler: 24 Ocak 2019 Perşembe ~ 24 Ocak 2019 Perşembe 24 Ocak 2019 20:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: Ayakta - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cihannüma Mah. Has Fırın Cad. Akmaz Çeşme Sok. No:26 (BKM Karşı Sokağı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (546) 566 99 46

Web: http://www.ifperformance.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2019 ~ Oca 24, 2019
80’li yılların başında Ankara’da kurulan ve ‘90’lı yılların başında peşpeşe 3 albüm yayınlayıp, dağılan Dr. Skull, %100 Metal konserleri kapsamında 25 yıl aradan sonra sahnede!

Grubun çıktıklarında sadece kaset formatında yayınlanan 3 albümü; “Wory Zover” (1990), “Rools 4 Fools” (1992) ve “Hershey Yolunda” (1994) albümleri Hammer Müzik tarafından ilk kez CD ve LP formatlarında piyasaya sürülüyor. 

Bu albümlerin lansman gecesinde Dr.Skull elemanları Dr.Razor performansı içinde kısım kısım sahne alacak. Sınırlı sayıda basılan bu albümlerin CD ve plak formatları ilk defa 24 Ocak Perşembe akşamı IF Beşiktaş’ta satışa sunulacak.

24 Ocak Perşembe akşamı Dr.Skull albümleri lansman gecesinde etkinlik boyu bu konsere özel adının başına “Dr.” ünvanı ekleyen Razor sahnede olacak. Razor, yıllardır Taksim Dorock’ta çalan ve daha önce iki kez Laneth Bir Gece etkinliklerinde sahne alan bir grup. Aynı zamanda Dr.Skull’dan onaylı tek Dr.Skull cover grubu. Grup sahnede sadece Dr.Skull şarkıları çalacak ve grubun üç albümünde yer almış 5 Dr.Skull üyesi; Baştepe, Ersöz, Alper, Mustafa ve Serdar bazen solo, bazen beraber şekilde Dr.Razor’a eşlik edecekler. Konser sonrası Dr.Skull üyeleri, CD ve plaklarını imzalayacaklar. 

Yıllarca unutulmayacak ve tekrarı olmayacak bu geceyi kaçırmayın. 

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılışıdır. Konser saati 21:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT