Duman

Tarihler: 29 Kasım 2012 Perşembe ~ 29 Kasım 2012 Perşembe 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 83.00 TL 2. Kategori - 67.00 TL 3. Kategori - Tam 56.00 TL İndirimli 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2012 ~ Kas 29, 2012

Türk rock müziğinin son dönemdeki en kaliteli temsilcilerinden Duman, ismini 1999 çıkışlı Eski Köprünün Altında albümündeki ”Halimiz Duman” adlı şarkısından alıyor. İlk albümleriyle beraber özellikle sahne performansına ağırlık veren grup, kısa sürede kendine sadık bir dinleyici kitlesi yaratmayı başardı. 90’ların ilk yıllarında başladığı müzik yolculuğuna Ekim 2002’de piyasaya çıkan Belki Alışman Lazım adlı ikinci albümüyle devam eden Duman’ın “Bu Akşam" ve “Her şeyi Yak” coverı grubun Türkiye çapında tanınan bir rock grubu haline gelmesini sağladı.

Müziklerinde ve vokallerinde hissedilen özgün tarzıyla rock icrasına yeni bir boyut kazandıran grubun 2005 Temmuz’unda piyasaya çıkan 3. albümleri de albüme ismini veren "Seni Kendime Sakladım" ve "Aman Aman"la büyük beğeni topladı. “Dibine Kadar”, “Sarhoş”, “Elleri Ellerime” ve “Haberin Yok Ölüyorum” gibi çeşitli parçalarını akustik olarak yorumladıkları 2 CD’lik konser albümü Canlı da yer alan Erkin Koray’ın yıllar önce yorumladığı söz ve müziği Burhan Bilgin’e ait olan “Sen Yoksun Diye” ve Aşık Veysel’in “Kara Toprak” türküsünün coverları bu albümün en dikkat çeken çalışmalarından. Modern rock tarzını ülkemizin kültürel arka planıyla ustaca birleştirmesiyle daha şimdiden bir kült olmaya aday olan Duman, Kaan Tangöze’nin büyük beğeni toplayan sıra dışı vokaliyle sevenlerine İş Sanat’ta oldukça keyifli anlar yaşatacak.

- İndirimli biletler 65 yaş üstü öğretmen ve İş Bankası mensupları için geçerlidir.
- Konserlere 7 yaşında küçükler alınmaz, 7 yaş ve üzerine tavsiye edilir.
- Salona fotoğraf makinesi ve görüntü kaydedici cihaz alınmayacaktır.
- Öğrenci biletleri sadece İş Sanat ana gişeden temin satın alınabilinir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT