Düş Cambazları Partisi: Charity Party

Tarihler: 13 Ağustos 2009 Perşembe ~ 13 Ağustos 2009 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Eski Cambaz

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: www.duslerakademisi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2009 ~ Ağu 13, 2009
Düşler İçin Bir İpte İki Cambaz!!
Engelliler ve Sosyal Dezavantajlı Gençlere Destek Amacıyla Düzenlenen Düş Cambazları Partisi’ne Davetlisiniz!

Alternative Camp ve Düşler Akademisi projelerinin sahibi Alternatif Yaşam Derneği’nin (AYDER) akademi eğitimleri boyunca organize ettiği partilerin sonuncusunu 13 Ağustos`ta gerçekleştirecek.

Düşler Akademisi, 3. Dönemini eğitimlerini İzmir’de Alternative Camp` ta gerçekleştirmeye devam ediyor. Öğrenciler, birer haftalık yaz sanat kampı süresince hem ilgi duydukları sanat atölyelerinde eğitim alıyorlar, hem de Alternative Camp’ın sosyal değişim ve entegrasyon amacı doğrultusunda bol bol spor yapıyorlar.

Alternative Camp / Düşler Akademisi buluşması için Hande ve Yaso’nun “BizYuzuyozVoyn” kampanyası, Banvit gibi kurumsal destekler sayesinde çeşitli atölyeler tamamlandı. Yaz boyunca gerçekleşen sekiz atölyenin sonuncusu olan FİLM yaz sanat kampı için bir destek önerisi de Eski Cambaz ekibinden geldi. 13 Ağustos`ta düzenlenecek gecenin tüm geliri ile 24-30 Ağustos’daki Film Atölyesinin masrafları karşılanacak.

Alternatif Yaşam Derneği’ni ve etkinliklerini bilen bilir, eğlence garantidir. Eğlenceli bir gece geçirirken toplumsal değişimin bir parçası olacağınız bol sürprizli bu gecede tüm dostlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz.

Düş Cambazları Partisi: “Topluma katkı ve eğlence bu gecede” !

www.eskicambaz.com
www.alternativecamp.org
www.duslerakademisi.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT