Efsane Piyanist Lidsky

Efsane Piyanist Lidsky

Tarihler: 05 Aralık 2018 Çarşamba ~ 05 Aralık 2018 Çarşamba 19:30

Yer: Albert Long Hall Kültür Merkezi

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 10.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Bebek Mah. Boğaziçi Üniversitesi Nispetiye Cad. Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2018 ~ Ara 5, 2018

Melodi, No. 3, Op. 3 (1940 versiyonu) / Re minör Sonat, No. 1, Op. 28 ///

Fa minör Étude-Tableau, No. 1, Op. 33 / “Papatyalar”, No. 3, Op. 38 (Düzenleme: S. Rahmaninof) / Do minör Étude-Tableau, No. 2, Op. 33 / La minör Prelüd, No. 8, Op. 32 / Fa minör Prelüd, No. 6, Op. 32 / “Bir Rüya”, No. 5, Op. 38 (Düzenleme: Michail Lidsky) / Do minör Étude-Tableau (1911) / Re minör Étude-Tableau, No. 8, Op. 39 / Re Majör Étude-Tableau No. 9, Op. 39.

Michail Lidsky - Piyano
1968 Moskova doğumlu Michail Lidsky, 5 yaşında piyano öğrenmeye başladı. Moskova Gnessin Müzik Okulu’nda Prof. Marina MarshakYoung’ın sınıfından mezun oldu. Öğrenimine Gnessin Rusya Müzik Akademisi’nde Prof. Vladimir Tropp ile devam etti. Öğrenim yıllarında Rusya’nın pek çok şehrini konser vermek için gezdi. Dev repertuvarını cömertçe sunduğu konserleriyle dikkat çekti. Rusya’nın dört bir yanında, komşu ülkelerinde, ayrıca Belçika, İngiltere, Almanya, İtalya, Hollanda, Finlandiya, Fransa, Türkiye, Tayvan ve Japonya’da dinleyici ile buluştu. Rusya Devlet Senfoni, Rusya Ulusal, Moskova Filarmoni, SaintPetersburg Filarmoni, Litvanya Oda, Hollanda Radyo Filarmoni, Rotterdam Filarmoni ve Hollanda Radyo Senfoni Orkestralarına solist oldu. Alexander Vedernikov, Fedor Glushchenko, Arnold Katz, Dmitri Liss, Vladimir Ponkin, Ravil Martynov, Vladimir Verbitsky ve Yuri Simonov gibi şeflerle iş birliği yaptı. Moskova Virtüozları, Mozart Kuvartet, Domenico Nordio gibi ünlü topluluklarla oda müziği konserleri gerçekleştirdi. 1997’den beri Milano’daki “Serate Musicali” konser serisinin düzenli konuğu olan sanatçı, Moskova’daki Sonbahar Müziği Geceleri ve Volgograd Piyano Festivali gibi pek çok önemli müzik etkinliğinin kurucusudur. Ayrıca 1996’dan beri Moskova Devlet Konservatuvarı’nda eğitmendir ve bu kurumda 2003 yılına dek Elisso Virsaladze’nin asistanlığını yapmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT