Efsun

Tarihler: 22 Mart 2019 Cuma ~ 22 Mart 2019 Cuma 22 Mart 2019 20:00

Yer: Mask Live Pera

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mahallesi, Asmalı Mescit Cd. No:21/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0530 766 99 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2019 ~ Mar 22, 2019
Efsun 22 Mart Cuma gecesi Mask Live Pera sahnesinde!

Bandırma’dan üniversite eğitimi için geldiği İstanbul’da, eş zamanlı olarak müziğe ilgi duydu. Bir gitar satın alıp üçr ay içerisinde mekanlarda gitar çalıp şarkı söylemeye başladı. Aynı zamanda tiyatro, seslendirme ve reklam müziği işlerinde yer aldı.İstanbul Devlet Tiyatrosunda beş sezon Kenan Işık’ın yönettiği “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” , “Lady Macbeth” oyunlarında korist - dansçı ve oyuncu olarak görev aldı.

Makine Mühendisi olarak mezun olmasına rağmen sahneden uzak kalamayan Efsun müzik çalışmalarını sürdürdü. Özer Dönerkaya ile tanışıp müzik yapmaya başlamasıyla birlikte kendi şarkılarını oluşturma yönünde ivme kazandı. 2004 yılında kendi grubu ve yazdığı parçalarla İstanbul sahnelerinde boy göstermeye başladı. Henüz albümü yayınlanmadan “Hayal Kahvesi” sahnesinde besteleriyle tanınan “Efsun” iki sene boyunca çeşitli kulüp ve festivallerde konserler verdi.

2006 yılında ilk albümü “duy sesimi” yayınlandı. Rock sentezi olan albümde kanun ve perküsyon gibi yerel sazlar da kullanıldı.Albümün ilk klip videosu “Rüya” Türkiye radyolarında en çok çalınan parçalar arasına girdi. Dinleyicilerin beğenisi doğrultusunda “Makus Talihim” ve “Sorma” diğer klip videoları oldu. Albüm sonrası çeşitli festival ve konserlerle dinleyiciyle buluşan “Efsun” bu süreçte yeni albüm parçalarını da oluşturmaya başladı. Çoğun-lukla konserlerde çalınarak olgunlaştırılan parçalar yeni albümün tarzını da belirlemiş oldu.

“Efsun” 2011 yılında ikinci albümü “Sessiz Olmalıyım”ı yayınladı. Sözleri ve müziği kendisine ait 10 parçadan oluşan “Sessiz Olmalıyım” albümünün ilk video klibi “Yavaş Yavaş” şarkısına çekildi.

2015 yılında çıkardığı single’ı "Beni bu halimle sev" ile müzikal çizgisini geliştirerek sürdürdü. "Beni bu halimle sev"e  Bandırma ve İstanbul’da geçen bir klip çekildi.

İlk gençlik dönemlerinden beri öykü ve yazın denemelerini sürdüren Efsun yakın zamanda yayınlanacak ilk romanı “Aşıklar Timi” nin hazırlıklarını da tamamladı.

“Efsun” 2018 sonbaharında ise “Doya Doya” adlı yeni single çalışmasını dinleyiciyle buluşturuyor. Kınay Production tarafından yayınlanan “Doya Doya” parçasının müzik prodüktörlüğünü Özer Dönerkaya gerçekleştirdi. Şarkıya Tayland ve İstanbul’da geçen bir de klip çekildi. Klipte ünlü oyuncu Mehmet Esen yönetmenliği üstlenirken aynı zamanda oyuncu olarakta yer aldı. 

“Efsun” şu sıralar “Benim Adım Efsun” adlı müzikli gösteri tarzında bir sahne şovu hazırlığında. Projede Efsun’a yetenekli oyuncu “Emre Koç” eşlik ediyor. Kara mizah tarzıyla anlatılan hikayeler, gösteri için hazırlanmış “Efsun” şarkılarının yanında, Cohen’den Dede efendiye uzanan geniş repertuvarıyla keyifli bir gösteri seyircilerle buluşuyor.

- 18 yaş sınırı vardır.- PDF bileti sahibi müşterilerin, biletlerin çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.- Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir, kapı açılış saati etkinlikten 1 saat öncesidir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT