Elif Çağlar

Elif Çağlar

Tarihler: 22 Mart 2018 Perşembe ~ 22 Mart 2018 Perşembe 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Tam: 40.00 TL Öğrenci: 30.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2018 ~ Mar 22, 2018

Piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Volkan Hürsever ve davulda Ediz Hafızoğlu’nun eşlik ettiği yeni albümü “The Art of Time” ile Elif Çağlar 22 Mart günü Babylon’da! Caz kompozisyonu eğitimini, caz performansı yüksek lisansı ile güçlendiren Elif Çağlar, New York, Queens College bünyesindeki The Aaron Copland School of Music’ten ödülle mezun olan ilk Türk sanatçı oldu. Çağlar, 55 Bar, Nublu, The Knitting Factory gibi birçok kulüpte konser verdi. Prestijli festival performanslarının ardından tüm söz, müzik ve aranjmanlarını üstlendiği İngilizce albümü “M-U-S-I-C”i NU-DC Records etiketiyle 2011 yılında yayımladı.

Chicago'lu blues ustaları Jimmy Burns ve Katherine Davis ile birlikte 2013’de “Blues ile Birlikte Hayata” albümüne konuk olan sanatçı proje için Bluestanbul adlı parçayı yazdı. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’nde iki defa “En İyi Caz Müzik Sanatçısı” ödülü alan Çağlar, 2014 yılında “Hafif Batı Müziği” ismini verdiği single’ını çıkardı. Aaron Parks, Harish Raghavan ve Eric Harland'ın da yer aldığı Misfit albümünü ise 2015 yılında yayımladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT