Emel Mathlouthi

Emel Mathlouthi

Tarihler: 03 Aralık 2022 Cumartesi ~ 03 Aralık 2022 Cumartesi 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2022 ~ Ara 3, 2022

Emel Mathlothi, CRR'de sizlerle...

Justin Salisbury klavye
Olivier Leclere perküsyon

Tunus doğumlu, müziği ile zamanları, ülkeleri ve kıtaları aşmış bir Tunuslu-Amerikalı şarkıcı-söz yazarı, besteci ve yapımcı olan Mathlouthi, müzik dokusunu Sheikh Imam, Bob Dylan, Joan Baez, Jefferson Airplane, The Cranberries ve Tool gibi devrimci sanatçılardan esinlenerek inşa etti Paris'te yaratıcı bir özgürlükle, başta vokal yeteneklerini, gitar, kuzey afrika perküsyonları ve çello ile birleştirmek üzere ilk stüdyo albümü Kelmti Horra’yı sahneye sürdü.

2011'de, Tunus devriminin ortasında, Burgiba Caddesi'nde binlerce protestocu arasında, sembolik şarkısı Kelmti Horra’yıseslendirdiği filme alındığında, spontane ve ateşli performansı ile “Arap Baharının Sesi” lakabını kazandı. 2016'da Nobel Barış Ödül Töreni'nde Kelmti Horra'yı seslendirdi ve bu güçlü şarkıyla yolculuğunun doruk noktasına ulaştı. 2017 yılında Amerikan plak şirketi Partisan Records'tan çıkan, Ensen (Human) adlı ikinci albümüyle karmaşık ritimleri ve aydınlık-karanlık atmosferleriyle, Kuzey Afrika referanslarıyla yüklü bir elektronik müzik dünyasını sanatıyla buluşturdu. Valgeir Sigurðson, Vladislav Delay, AFG ve Ash Koosha gibi vizyoner yapımcılarla çalışan Mathlouth, İngiliz dili ve deneysel ve sinematik müzik zevkini benimsediği üçüncü albümü Everywhere Was Burning'i piyasaya sürerek sanat evreninin sınırlarını daha da ileriye taşıdı ve onu uluslararası sahnenin ön saflarına yerleştirdi. 2020 yılında, aile evinde üç albümünden derleme olarak parçalarının akustik versiyonlarını ve erken dönem etkileriyle dokunaklı bir uzlaşmaya işaret eden dördüncü albümü, The Tunis Diaries çıkardı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT