Ercüment Orkut Persona Lansman Kons

Tarihler: 06 Şubat 2019 Çarşamba ~ 06 Şubat 2019 Çarşamba 06 Şubat 2019 19:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: - Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2019 ~ Şub 6, 2019
Ercüment Orkut Persona Lansman Konseri, Akbank Sanat'ta sizlerle...

“Persona” Lansman Konseri
Ercüment Orkut - piyano
Kağan Yıldız - kontrbas
Volkan Öktem - davul

Terell Stafford’dan China Moses’a, Ferit Odman’dan Kenan Doğulu'ya, farklı türlerde bir çok usta isme sahnede ve stüdyoda eşlik etmiş, Türkiye’nin önde gelen piyanistlerinden Ercüment Orkut’un ikinci solo albümü “Persona”, Lin Records etiketiyle dijital müzik kanallarında yayınlandı ve albümün lansman konseri Akbank Sanat’ta gerçekleşiyor. Ercüment Orkut’un günümüz New York cazının ve ses dünyasının peşine düştüğü albümde, müzikleri sanatçıya ait 8 orijinal beste, akustik piyano trio formatında yorumlanıyor.

Albümün adını koyarken de psikiyatr ve analitik psikolojinin kurucusu Carl Jung’un yarattığı persona arketipinden etkilendiğini söyleyen Ercüment Orkut,dünyaca ünlü caz müzisyeni ve prodüktörü George Whitty’den “Son yıllardaki en favori keşiflerimden biri, tümüyle ‘olmuş’ bir piyanist” sözleriyle övgü aldı. 2016’da İtalya’nın Siena kentinde düzenlenenSiena Jazz Atölyesi’nde Matt Mitchell, Miguel Zenon, Aaron Parks, Stefano Battaglia ve Franco D’Andrea gibi efsane isimlerle çalışma fırsatı yakaladı. En son geçtiğimiz yıl, 89. Akademi Ödülleri'nden En İyi Fim Müziği ve En İyi Orijinal Şarkı ödülleriyle dönen, Justin Hurwitz imzalı “La La Land” müziklerinin canlı icra edildiği “La La Land in Concert” turnesinin İstanbul ayağında solist olarak sahne aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT