Erica Vanlee

Tarihler: 23 Ekim 2008 Perşembe ~ 25 Ekim 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: 360 İstanbul

Nereden Alınır: 360 İstanbul

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. K:8 No:32/309 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42-43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2008 ~ Eki 25, 2008
Müziğin kızı Erica Vanlee, Ekim ayında 360 İstanbul’da!
Sonbaharın serin havasında 360 İstanbul’da içinizi ısıtacak bir müzik ziyafetine ne dersiniz? Amerika’nın genç yeteneklerinden Erica Vanlee, Ekim ayında 360 İstanbul’da sahne alacak!

Sanatın birçok dalında aldığı eğitimlerle kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Erica Vanlee, 360 İstanbul’da müzik ziyafeti yaşatacak. Erica Vanlee muhteşem performansını sergilemek için 02- 25 Ekim tarihleri arasında her Perşembe, Cuma ve Cumartesi 360 İstanbul’da sahne alacak.

26 yaşındaki Amerikalı güzel, Louisiana State Üniversitesi tiyatro ve müzik bölümünü kazanarak sanat dünyasındaki eğitimine ilk adımını attı. Okuldaki başarılarıyla adından söz ettiren Erica Vanlee, 2000 yılının Temmuz ayında Londra’daki ünlü Royal Akademisi’nin drama bölümüne kabul edildi. Erica, burada da yetenekleri ve başarıları sayesinde eğitmenlerin ilgilisini çekmeyi başardı. Dört ay süren başarılı bir eğitimden sonra İrlanda gezisine katılan Amerikalı şarkıcı, burada müzikle ilgilenen kişilerle tanışarak profesyonel anlamda müzikle ilgilenmeye ve şarkı sözü yazmaya başladı. Ülkesine döndüğünde Harvard Üniversitesi’nde bir dönem Rus Tiyatrosu eğitimi alan Erica, bir süre oyunculuk yaptı. Düzgün fiziği sayesinde bir dönem modellik de yapan Erica, eğitimi, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde yaptığı işlerde büyük başarılara imza attı.

Akrobasi sanatı ile ilgilenen Erica, müzik ve akrobasinin hayatına girmesi ile hayatının tamamlandığını söylüyor. Erica yaptığı işlere yaratıcılığı, zekâsı ve yeteneklerini en iyi şekilde yansıtıyor. Pop müzik üzerine deneysel çalışmalar yapan Erica Vanlee; Tori Amos, Björk ve White Stripes’tan etkileniyor.

Erica Vanlee müzikteki yeteneklerini sergilemek için 02 - 25 Ekim tarihleri arasında her Perşembe, Cuma ve Cumartesi 360 İstanbul’da sahne alacak. Eğer 360 derece İstanbul manzarası eşliğinde müzik dolu gece yaşamak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT