Eskiz

Tarihler: 29 Kasım 2019 Cuma ~ 29 Kasım 2019 Cuma 29 Kasım 2019 20:30

Yer: Anahit Sahne Beyoğlu

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mh. Akansu Sk. Mısır Apt. No:1-2 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2019 ~ Kas 29, 2019
İstanbul’lu rock’n roll grubu Eskiz, 29 Kasım'da Anahit Sahne'de sizlerle...

"2010’ların başında, yeraltı sahnesindeki gürültülü, enerjik ve patlayıcı sahne performansları ile ismini duyurmaya başlayan İstanbul’lu bir rock’n roll grubu.

2014’te ilk kayıtların duyulmasının ardından 2015’te “Türkçe Sözlü Ağır Müzik” EP’si geldi. Phscedelic rock ve heavy blues öğeleri taşıyan dört adet “türkçe garage rock” parçası yayınlayarak deneysel bir çıkışa imza attılar. Kayıtlarda Moog Synthesizer da çalan grubun basçısı Can Tunaboylu ve gitarları çalıp vokalleri yapan Deniz Ağan’ın yanına aynı yıl Uygar Çetiner’in de davulcu olarak katılması ile birlikte grup kadrosu son şeklini aldı.

EP’nin kaydedildiği stüdyoya yerleşerek biriken besteler üstünde çalışmaya başlayan Eskiz, tamamı canlı kaydedilen “Beterin Beteri Var” isimli 10 şarkılık LP’yi 2017’de yayınladı. Albüm ve onu takip eden sahne performanları boyunca stilleri üzerinde hali hazırda açığa çıkmaya başlamış olan farklı yönelimleri ve arayışları derinleştiren  grup bu dönemin sonrasında nihayet “Kozmik Ruh Dansı”nı yaratmaya başladı. Keyboardlarda Yasemin Özler’in de dahil olduğu üretim sürecinden sonra Alp Ersönmez prodüktörlüğünde çalışmaları sonlandıran ekip, bu en taze ve en iddialı Eskiz albümünün kayıtlarını birlikte tamamladı."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT