Esra Zeynep Yücel Quartet

Esra Zeynep Yücel Quartet

Tarihler: 09 Kasım 2018 Cuma ~ 09 Kasım 2018 Cuma 22:30 - 01:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 60 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2018 ~ Kas 9, 2018

Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden derece ile mezun olan Esra Zeynep Yücel, yüksek lisans eğitimini ekonomi alanında tamamladı ve bir süre kurumsal alanda çalışmalarına devam etti.
Esra Zeynep Yücel, ABD’deki Stanford Jazz Academy’e kabul edilen sayılı seslerden biridir. Madeline Eastman, Kate McGary ve Lisa Fisher gibi isimlerden eğitim almıştır. Ünlü Opera sanatçısı Nazlı Deniz Boran’la çalışmalarına uzun zamandır devam etmektedir.
2018 yılında, ”Tribute to Frank Sinatra” projesi için Amerikalı ünlü caz vokalisti Lena Seikaly ile albüm çalışması yapmakta ve sahne almaktadır.
Sözlerini kendi yazdığı şarkılarının yanı sıra bilinen türk ve yabancı, rock-folk melodilerini kendine has yorumuyla söyleyen Esra Zeynep Yücel’e sahnede çok değerli müzisyenler eşlik etmektedir. Esra Zeynep Yücel, Nardis Jazz Club, Soho, Off Gümüşlük’te, çeşitli mekanlar ve etkinliklerde sahne almaya devam etmektedir.

Esra Yücel (vo),
Yahya Dai (ts),
Önder Focan (g),
Ozan Musluoğlu (b).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT