Eylül Çekirge - Electronic Live ve

Tarihler: 07 Eylül 2021 Salı ~ 07 Eylül 2021 Salı 07 Eylül 2021 19:00

Yer: Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2021 ~ Eyl 7, 2021
Eylül Çekirge Electronic Live  saat 19:00
Süreyya Soyak ve Jülide Alpergin | Hay'dan Gelip Hu'ya Giden Şarkılar  saat 21:00

Eylül Çekirge v

Tek kişilik sahne performansıyla dikkat çeken Eylül, canlı elektronik altyapıları, özgün şarkıları ve vokal tavrıyla etnik-elektronik tınıları buluşturuyor.

Eylül Çekirge, popüler kültürden alternatif sulara çözülen müzik kariyeri süresince Epic İstanbul Sony Müzik etiketiyle, sözü ve müziği kendisine ait olan Çok Kalbimi Kırdın single’ı ve Düğüm EP’sini yayınlamıştır. 2020’de söz ve müziği kendisine ait ‘Dokuzuncu Dünya Savaşı’ albümünün prodüksiyonunu da kendisi üstlenmiş ve bağımsız yayınlamıştır.


Süreyya Soyak ve Jülide Alpergin | Hay'dan Gelip Hu'ya Giden Şarkılar

Süreyya Soyak v, hca, gtr
Jülide Alpergin vc

5. Uluslararası Bodrum Caz Festivali ‘Hay’dan  Gelip Hu’ya Giden Şarkılar’ projesiyle iki yetenekli müzisyen, Süreyya Soyak ve Jülide Alpergin’i ağırlıyor.

1983 doğumlu Jülide Alpergin 1995 senesinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet konservatuvarında tam zamanlı ögrenci olarak profesör Resit Erzin ile viyolonsel eğitimine başladı. 2005 senesinde Atatürk Kültür Merkezi’nde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet konservatuvarı senfoni orkestrası eşliğinde solist olarak yer aldı ve mezun oldu. 2006 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda  yüksek lisans eğitimine başladı. 2007-2009 öğrenim yılında Erasmus öğrenci değişim programı ile yüksek lisans eğitimi için Brüksel Kraliyet Konservatuarı’na (Konservatoire Royal) gönderildi. Bu dönem içinde 2006 yılında Avrupa'nın en iyi solisti seçilen viyolonselist Maria Hallynck’den Çello eğitimi, Jacgues Dupriez’den oda müziği eğitimi aldı ve Patrik Dawin ile de orkestra derslerini sürdürdü.  

1971 Bursa doğumlu şair, gitarist, yorumcu, söz yazarı Süreyya Soyak, Bursa, İstanbul Ve Bodrum’da ‘one man band’ olarak sahne aldı. Soyak’ın, piyanist Görkem Ediz ile hazırladığı ilk albümü ‘Güneşe Perdesiz’ 2019 yılında çıktı.. Sanatçı resitatif ve basit vocal üslûbu İle kendi yazdığı şarkılardan oluşan ‘Kül Ağacı’ adını verdiği son albümünü ise çello sanatçısı Jülide Alpergin ile çıkardı.

- Pandemi koşulları nedeniyle festival programında son dakika değişiklikleri olabilir. En güncel program için lütfen www.cazdernegi.org adresini ziyaret edin.- Güvenlik önlemleri nedeniyle, konser başlangıç saatinden en az 20 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. - Konserlere, etkinlik mekânlarına evcil hayvanların getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik, Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak oluşturulmuştur."6 Eylül 2021 pPazartesi gününden itibaren aşı olmayan kişilerin; konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşların toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılımında negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu getirilmiştir. Bu çerçevede işletmeciler/organizatörler tarafından etkinliklere girişte HES kodu üzerinden kişilerin aşılı/geçirilmiş hastalık (Covid-19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) veya azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecektir." COVID-19 ÖNLEMLERİMisafirler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ve Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü konserleri, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeniyle gerçekleştirilecektir. Anthaven Aspat konserinde satışta olan kategoride oturma düzeni yoktur.İzleyicilerin mekânlara maske ile girmeleri ve içeride bulundukları süre boyunca maske takmaları gerekmektedir. İzleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır. Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar mekân dışına alınacaktır. UYARILAR VE HATIRLATMALARÇOCUKLU İZLEYİCİLERKonserlere yedi yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. Yedi yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.GEÇ GELENLERKonsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler mekana alınmayacaktır. Geç gelen izleyicilerimize bilet iadesi yapılmayacaktır. KAYIT CİHAZLARIKonser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile profesyonel kayıt yapılması yasaktır. BİLET İADE VE DEĞİŞİKLİĞİSatın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir. PROGRAMDA DEĞİŞİKLİKElde olmayan nedenlerden dolayı festival programında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez. SAĞLIKTüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT