Fabiano Santana

Fabiano Santana

Tarihler: 11 Ağustos 2018 Cumartesi ~ 11 Ağustos 2018 Cumartesi

Yer: Bomontiada

Adres: Merkez Mah. Silahşör Cad. Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1 Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 296 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2018 ~ Ağu 11, 2018

Brezilya’dan Türkiye’ye uzanan Forró dansı ve müziği bomontiada’da

bomontiada Ağustos ayında Türkiye’deki ilk uluslararası Forro Festivali’ne ev sahipliği yapacak. “Forró a la Turca Festival” kapsamında 11-12 Ağustos tarihlerinde dans dersleri ve 11 Ağustos Cumartesi gecesi saat 21:00'da bomontiada Avlu'da gerçekleşecek Fabiano Santana konseri ile dans tutkunları eğlenceli bir haftasonu yaşayacak.

Kuzeydoğu Brezilya’dan çıkarak dünyaya yayılan eğlenceli ve neşeli Forró dansını öğrenmek isteyenler için 11-12 Ağustos tarihlerinde, saat 12:00 – 16:45 arasında başlangıç, orta ve ileri seviye olmak üzere üç farklı sınıfta eğitim verilecek. Dersler, Forró ruhunu Avrupa’ya yayan önemli eğitmenler arasında gösterilen Enrique Matos, Marion Lima, Anax Caracol, Wellington Figueiredo, Helio Faria, Rudolfo Batista ve Sarah Lein eşliğinde düzenlecek. Eğitimlerin hemen bitiminde bomontiada Avlu 21:00'a kadar Brezilyalı müzisyenler eşliğinde katılımcıların gösterilerine açık olacak.

Forró tutkusunu akordeonuyla tüm Avrupa’ya yaymaya çalışan Fabiano Santana ise 11 Ağustos Cumartesi günü saat 21:00’da sahne alacak. Konser ücretsiz olarak izlenebilir.

>p>Dans derslerine katılım ve kayıt için: www.forroistanbul.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT