Faruk K - Fark Show

Tarihler: 13 Mayıs 2011 Cuma ~ 13 Mayıs 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Olimpia Event Hall

Ücret: Ayakta: 20,00TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Olimpia Event Hall

Adres: İstiklal Cad. Acara Sok. No: 2 (Yapı Kredi Kültür Merkezi Yanı), Galatasaray İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 04 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2011 ~ May 13, 2011

Faruk K. Son Yılların En Çılgın Şovlarından Biriyle Olimpia Sahnesinde!

Konuk Sanatçılar: Zeynep, Sevda Karababa, Nida Ünsal, Mişa, Koray Çapanoğlu, Dj Hakan Küfündür

Sadece yeni albümünden değil, en sevilen parçalarından oluşan reperturarı, 6 kişiden oluşan yerli ve yabancı dansçılarının sergileyeceği çılgın! dans şovuyla Faruk K. Fark Show 13 Mayıs Cuma Olimpia`da!

Bilinen adıyla Faruk K. İstanbul Yapı Meslek Lisesi`nden mezun olduktan sonra 2 sene kadar amatör tiyatrolarda oyunculuk yaptı. 1991 senesinde başladığı özel dans derslerinin ardından "Muhabbet-92" müzikalinde Şener Şen ve Emel Sayın`la aynı sahnede profesyonel hayata adım attı.

Aynı sene Yonca Evcimik ile başladığı dans serüveni 9 yıl profesyonel olarak devam etti. Dansı hayatında yaşam felsefesi olarak seçtiği yıllarda bestecilik ve söz yazarlığı ile müzik hayatına adım attı.

1996 senesinde "Birkaç İyi Adam" grubuyla birlikte ilk single, ardından Çıtır Kızlar`la aynı kaseti paylaştıkları ikinci albüm geldi. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümünden mezun oldu.

Konservatuar yıllarında sanat yönetmenliği ve koreografi üzerinde yaptığı çalışmalar sonucunda birçok sanatçının kliplerinde konser ve televizyon programlarında çalıştı.

Profesyonel olarak dans ettiği 1996- 2000 yılları arasında Hakan Yonat, Kemal Başbuğ, Gürsel Aksun ve Deniz Akel`in yönetmenliğini yaptığı kliplerde sanat yönetmeni ve koreograf olarak çalıştı. 2001- 2007 tarihleri arasında yönetmen olarak Demet Akalın ("Mantık Evliliği"), Zeynep Mansur ("Katlanamam"), Zeynel Aba ("Kipriya"), Ebru Şimşek ("Ağır Takılalım"), Yelda Başaran ("Öp Diyemem", "Kısmet Değilmiş"), Özlem Cevher ("Sen Anlarsın", "Leyla") kliplerini çekti.

2001 yılında yayınladığı "Azar Azar" adlı solo albümüyle büyük çıkış yakaladı. Bu başarısını 2002 yılında "Honki Ponki" adlı albümü ve 2005 yılında "Enerji" albümüyle devam ettirdi. 2008 yılında "Aşk Tek Yön" isimli albümüyle çıkışına devam eden sanatçı, 2008 yılı sonu, 2009 yılı başlarında yeni şarkılarıyla "Kalbimin Sesi" albümünü çıkardı. Üç yıl aradan sonra Faruk K, "Fark" (2011) albümü ile müzik camiasına yeniden iddialı bir giriş yaptı. Yeni albümünde Sezen Aksu, Serdar Ortaç, Zeynep Dizdar gibi isimlerin parçalarınada sahip olan albüm 18 mart 2011 itibari ile müzik market raflarında yerini almıştır.

Organizatör bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT