Fazıl Say - Bilkent Senfoni Orkest

Tarihler: 24 Eylül 2019 Salı ~ 24 Eylül 2019 Salı 24 Eylül 2019 20:30

Yer: Bilkent Odeon

Ücret: 1. Kategori - 179.00 TL 2. Kategori - 157.00 TL 3. Kategori - 123.00 TL - Tükendi 4. Kategori - 90.50 TL - Tükendi 5. Kategori - 68.00 TL - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2019 ~ Eyl 24, 2019
Fazıl Say “Su” Piyano Konçertosu ve “Umut” Senfonisi ile 24 Eylül gecesi Ankara’da sizlerle olacak.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, şef Murat Cem Orhan yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası ile birlikte vereceği muhteşem bir konserle Ankaralı sanatseverler ile buluşacak. 24 Eylül tarihinde Bilkent Odeon’da gerçekleşecek konser programında  Fazıl Say Su (Water) Piyano Konçertosu ve son eserlerinden biri olan Umut (Hope) Senfonisi yer alıyor. Dünyada daha önce seslendirilen eserler, Ankara’da ilk kez seyirci karşısında olacak.

Fazıl Say’ın dördüncü senfonik eseri olan Umut (Hope) Senfonisi‘nin dünya prömiyeri 25 Ağustos 2018 yılında Dresden Filarmoni orkestrası tarafından gerçekleştirildi.  Terörün, savaşın ve zorlukların olduğu dünyanın aydınlık bir zamana varması hissiyatıyla yazılan eser hakkında Say şunları söylüyor:  “Umut olmadan yaşayamayız. Güzel bir dünyanın hayalini kuruyoruz. Barış içinde bir dünyanın... Terörün, savaşın, zorlukların estiği kötü bir dönemden geçiyoruz. Bütün bunlar bitsin ve aydınlığa çıkalım istiyoruz artık. Sadece bu bile umuttur hepimizin içinde”

İlk seslendirilişi 2013 yılında Gstaad’da gerçekleşen Su (Water) Piyano Konçertosu ise; “Mavi Su “, “Kara Su” ve “Yeşil Su” olmak üzere üç bölümden oluşuyor. 

Fazıl Say’ın “Bu eseri zor günlerimde çok severek ve kendime tedavi bularak yazdım. Tedavi et, tüm doğallığında tedavi ol. Tek bir şey düşünmeden su ol ” diye bahsettiği  Water,  insan ruhunu akan suyun tınılarıyla dinginleştiren bir eser.  

Fazıl Say ( piyano)
Murat Cem Orhan ( şef)
Bilkent Senfoni Orkestrası

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaşından küçükler konsere katılamazlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT