Festival Ödül Gecesi // Saint Privat

Festival Ödül Gecesi // Saint Privat

Tarihler: 03 Temmuz 2024 Çarşamba ~ 03 Temmuz 2024 Çarşamba 21:30

Yer: Avusturya Kültür Ofisi Bahçesi

Ücret: Ayakta - ₺1.500,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Köybaşı Cad. No: 44 YENİKÖY İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2024 ~ Tem 3, 2024

Festivalin ödül gecesinde, Saint Privat ile Fransa’nın güney sahillerine yolculuk

Saint Privat, Bossa Nova, caz ve elektronik müziği ustaca birleştirdiği ilk albümü Riviera’yı 2004’te yayımladı. Albümün adıyla verdiği duygu aynıydı: 60’larda bir deniz kenarı nostaljisi. Avusturya Müzik Ödülü’nü alan Riviera’nın ardından 2006’da tümü Fransızca şarkılardan oluşan Superflu geldi. Albümdeki parçalar dönemin film ve televizyon yapımlarında kullanıldı, Saint Privat’ın ününe ün kattı. İkili bir sonraki yıl, solo kariyerlerine odaklanmak için yollarını ayırdı ve ayrı geçen yılların ardından 2021’de yeniden bir araya geldi. Saykedelik alt tonu ve kararında retro-chic dozu ile günümüze yaklaşırken romantizmi de geri plana atmayan Apres la Boheme 2023’te yayımlandı. Albümün en sevilen şarkılarından “Boom, boom click!” Netflix’in sevilen dizisi Emily In Paris’in son bölümünde kullanıldı, 76. Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısında davetlilere eşlik etti.

Saint Privat, 31. İstanbul Caz Festivali’nin ödül gecesinde davetlileri Fransız sahillerinde güneşli bir güne götürmeye hazırlanıyor. Aynı gecede festivalin bu yılki Yaşam Boyu Onur Ödülleri de sahiplerine takdim edilecek.

Kapı açılışı: 20.00

Bu etkinlikte 7 yaş sınırı uygulanacaktır. 18 yaşından küçük izleyiciler etkinliğe reşit bir izleyicinin refakatinde katılabilir.

Kapıda isim kontrolü yapılacaktır. İzleyicilerimizin yanlarında resmi bir kimlik belgesi getirmeleri gerekmektedir.

Vestiyer hizmeti sunulmamaktadır. Yanınızda el çantasından büyük bir çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna kabul edilmeyecektir.

Otopark bulunmamaktadır.

Etkinlik ayakta izlenecektir.

Engelli erişimine uygun değildir. Engelli izleyicilerimize konser alanına kadar eşlik edebilmemiz için bilet@iksv.org adresine adınızı, soyadınızı ve katılacağınız konser veya konserleri belirten bir e-posta göndermenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT