Fg93.8 Presents Nicola Cruz

Tarihler: 06 Mayıs 2022 Cuma ~ 06 Mayıs 2022 Cuma 06 Mayıs 2022 18:00

Yer: Klein Phonix

Ücret: Öncelikli Dönem - Backstage - 500.00 TL Genel Giriş - 180.00 TL Öncelikli Dönem - Genel Giriş - 150.00 TL - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Maslak, Atatürk Sanayi Sitesi 1. Kısım 43. Sk. 52. Sokak D:No:12 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2022 ~ May 6, 2022
Güney Amerika’nın özgün ritmini ve enerjisini performanslarına yansıtan Nicola Cruz, 6 Mayıs'ta FG 93.8 sunumuyla Klein Phönix’de!

Fransız doğumlu, Ekvadorlu prodüktör ve DJ, Latin Amerika’nın zengin, geleneksel müzik tarihi ile elektronik müziğin evrimini ve modern yaklaşımını setlerine harmanlayan Nicola Cruz, yakın zamanda açıklanacak diğer sanatçılar ile unutulmaz bir geceye imza atmaya hazırlanıyor. Siz de FG 93.8 Presents Nicola Cruz etkinliğinin bir parçası olmak için şimdiden biletinizi almayı unutmayın.

- Etkinlik 18 yaş ve üzeri katılımcılar içindir.- Kadın-erkek sayısındaki dengeye, tavır, üslup ve genel anlamiyla uygunluk konularına ozellikle özen gösterilmekte olup bu ve bu gibi sebeplerden ötürü giriş yapılamayabilir. Bunun kararı tamamen kapı inisiyatifindedir. Kapımızın kararı sondur ve her kosulda gecerlidir.- Ön satış biletleri iade edilemez, devredilemez.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT