fizy İstanbul Müzik Haftası-Kombine

Tarihler: 07 Kasım 2019 Perşembe ~ 07 Kasım 2019 Perşembe 07 Kasım 2019 14:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Sahne Önü Ayakta - Tam 300.00 TL, Öğrenci 200.00 YL Saha İçi Ayakta - Tam 200.00 TL, Öğrenci 100.00 TL Tribün - Tam 100.00 TL, Öğrenci 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2019 ~ Kas 7, 2019
Türkiye’nin ilk ve tek popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, bu yıl Volkswagen Arena’da müzikseverlerle buluşuyor. CEZAKENAN DOĞULU, MANGA, NORM ENDER ve TEOMAN gibi pek çok sevilen ismin sahne alacağı festival; Atlantis Yapım ve Sm Production organizasyonuyla 7-9 Kasım 2019 tarihleri arasında Volkswagen Arena’da.

İlki 2018 yılında gerçekleşen ve 200 bini aşkın müzikseveri birbirinden eğlenceli konser ve etkinliklerle buluşturan fizy İstanbul Müzik Haftası, bu yıl da Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını ağırlıyor. Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek konserler serisinde Türkiye’nin en beğenilen sanatçıları sahne alacak. 3 gün sürecek festival boyunca; pop, rock, rap ve hip-hop müziğin en çok takip edilen isimleri seyirciyle buluşacak. 

Etkinlik bitiminde Volkswagen Arena ana kapısından Maslak Metro'ya servis kalkacaktır.

fizy İstanbul Müzik Haftası’nda Volkswagen Arena’da sahne alacağı kesinleşen sanatçılar: Alaturka Mavzer, Anıl Piyancı, Ayben, Baneva, Ceza, Eda Baba, Ekin Beril, Gazapizm, Gökcan Sanlıman, Gökhan Türkmen, Kalben, Kamufle, Kenan Doğulu, Manga, Moğollar, Nıkkı Wıld, Norm Ender, Nova Norda, Önder Şahin & Sayedar, Pentagram, Pilli Bebek, Sena Şener, Sansar Salvo, Shantel, Teoman.

Program
7 Kasım Perşembe
15:00   Kapı Açılış 
17:00   Baneva 
17:30   Alaturka Mavzer
18:00   Sansar Salvo
18:30   Onder Şhin& Sayedar
19:00   Kamufle
19:30   Nova Norda
20:05   Ayben
20:40   Anıl Piyancı
21:25   Gazapizm
22:35   Ceza

8 Kasım Cuma
15:00   Kapı Açılış 
17:00   Eda Baba
17:40   Ekin Beril 
18:20   Gökcan Sanlıman
19:00   Sena Şener
19:45   Kalben 
20:35   Gokhan Turkmen 
21:40   Manga 
23:10   Kenan Doğulu

9 Kasım Cumartesi
15:00   Kapı Açılış 
17:00   Pıllı Bebek
18:00   Mogollar
19:00   Norm Ender
20:30   Pentagram
22:00   Teoman
23:00   Shantel

fizy İstanbul Müzik Haftası’nın Volkswagen Arena'da gerçekleşecek konserleri fizy kullanıcılarına özel %25 indirimli...

Detaylar icin takip edin @istmuzikhaftasi

- Etkinlik alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. 15 yaş altı bilet sahiplerine aynı kategoride bilet satın almış ebevenylerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Öğrenci biletleri Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Öğrencilerin kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır. - Festival, her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.- Bilet iadesi yapılmamaktadır.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girilmemesi önemle rica olunur. - Organizasyon şirketinin programda veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi, etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. Festival süresince kayıt yapılmaması önemle rica olunur. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder. - Bu bilet, bilet kesiminde takılacak bileklik ile birlikte, bilet sahibine organizatör tarafından belirlenmiş saatler arasında festival alanına giriş hakkı verir. Bilet ve/veya bilekliğin kaybolması, bilekliğin bilekten herhangi bi şekilde çıkarılması, giriş hakkının kaybına yol açar. Bilet ve/veya bileklik tek başına festival alanına giriş hakkı sağlamazç Bilet ve/veya bileklik kaybından Biletix ve Organizatör sorumlu değildir. Bileklikler festival alanına giriş yaparken takılır ve festival boyunca taşıma zorunluluğu bulunmaktadır. - Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. - Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi Etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla Etkinlik Mekan’ına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına Selfie Stick ve GoPro çubukları vb. materyaller ile girmek yasaktır. - Etkinlik süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.- Etkinlik alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Etkinlik’e katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, Etkinlik’e katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT