Flört - Albüm Lansman Konseri

Tarihler: 11 Haziran 2016 Cumartesi ~ 11 Haziran 2016 Cumartesi 11 Haziran 2016 22:00

Yer: Dorock XL

Ücret: Ayakta - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2016 ~ Haz 11, 2016
Flört, albüm lansman konseri ile 11 Haziran'da Dorock XL'de sahne alıyor.

Bir kelebek ömrü gibidir aşk… 
Hepimiz günün birinde yüreğimizi delip geçecek bir aşkla tanışmak isteriz. 

Bir gün, o çok istediğimiz, hep hayalini kurduğumuz aşk elimizden tutuverir. Belki yağmurlu bir gündür. Hiçbir adrese çıkmayan sokaklarda bir aşağı bir yukarı yürürüz. Bir de bakarız ki, “iç çamaşırımıza kadar ıslanmışız”. Hiç umursamayız. Aşk içimize işlemiş, bizi ısıtmaktadır. Belki güneşli, pırıl pırıl bir gündür. Masmavi bir gökyüzünde bembeyaz, minicik bir kelebek uçup durmaktadır. Nicedir ayrı kaldığımız doğaya, unutulmuş güzelliklere götürür bizi. Aşk bu kez bir kelebeğin kanat çırpışındadır.

Aşk bazen acıtır. Gururumuz yerin dibine yuvarlanır. Yorulsak da vazgeçmeyiz. “Olsun, gittiği yere kadar” diye mırıldanırız. Öyle ya, “Aşk Böyleymiş Meğer”... Ve ilk kez anlarız ki, “Aşk, bir kelebek ömrü gibidir, kısacık ama alabildiğine yoğun yaşanan”… 
İnsanız. Elbette hata yaparız. Önemli olan, yaptığımız hatayı anlamaktır. Anlarız. Yüreğimizin ta içinden “Özür dilerim” deriz. “Nasıl üzmüşüm seni, nasıl kırmışım kalbini” diye hayıflanırız. 

Özrümüz kabul edilir. Gelir. Tüm gemileri yakarak gelir. “Hoş Geldin” deriz. “Aramıza Sen de Hoş Geldin”… Aşk bu kez tüm insanlığa, barışa ve sevgiye bir davettir.

Ozan Kotra, Ata Akdağ, Çağatay Kehribar ve (Timsah) Hakan Çağlar’dan oluşan müzik grubu "Flört"ün yeni albümü “Aşk Böyleymiş Meğer” de, aşk ve aşkın bıraktığı etkiler böyle anlatılıyor işte… 

"Flört" dinlemek kaçamak bir bakışla, öylesineymiş gibi söylenen bir sözle, arkanızdan gelene kapıyı tutmakla başlayacak kadar basit ve yalın, ama bir o kadar derindir.

"Flört" müziği, dijital teknolojinin alabildiğine yayıldığı günümüzde, analog kaydın sıcaklığını bize ulaştıran, kulağımızın pasını silen nadir deneyimlerden biridir.

Grup geçen yıllarda “Flört”, “Cemiyette Pişiyoruz”, “Demli”, “Anadolu Beat” ve“Hücum Kayıtlar” gibi unutulmaz albümlere imza attı. Şimdi de “Aşk Böyleymiş Meğer” ile diskografisinde yepyeni bir sayfa açıyor. Grubun uzun yıllardır dostu ve ustası Fuat Güner ise albümde prodüktör kimliğiyle yer alıyor. Kurulduğu dönemki kadrosuna kavuşan ve bu gücü Fuat Güner’le perçinleyen "Flört", hala genç ve hala tutkulu.

Albüm, 26 Mayıs’ta Pasaj Müzik etiketiyle, CD formatında raflarda yerini aldı. Dinleyelim ve bakalım, biz de “Aşk Böyleymiş Meğer” diyecek miyiz…

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT