Flört

Tarihler: 16 Kasım 2017 Perşembe ~ 16 Kasım 2017 Perşembe 16 Kasım 2017 21:00

Yer: Glass Room, Uniq İstanbul

Ücret: Tam - 44.00 TL Öğrenci - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2017 ~ Kas 16, 2017
Şehrin kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk getiren UNIQ İstanbul’un çok amaçlı etkinlik mekanı “Glass Room”, 16 Kasım'da Flört konseri ile kapılarını açıyor.

UNIQ İstanbul yepyeni etkinlik mekanıyla sezona iddialı bir başlangıç yapıyor; dünya standartlarında ses-ışık ve görüntüleme sistemleri kullanılarak tasarlanan, 700m2’lik alanlı, 1000 kişilik kapasiteli “Glass Room” şehre hareket katmaya hazır. Sezon boyunca bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan mekan ilk olarak Türk rock müziğinin kendine has ve eğlenceli grubu Flört’ü ağırlıyor. ‘Rasta Baba’yla farklı tarzlara göz kırpan grup Eski Dostum, Yola Devam, Cemiyette Pişiyoruz gibi şarkılarla da geniş bir dinleyici kitlesine ulaştılar. Geçtiğimiz senelerde çıkardıkları ‘Demli’, ‘Anadolu Beat’ ve ‘Hücum Kayıtlar’ albümlerinden sonra bu sene ‘’Bambaşka’’yı çıkartan ve 5 senelik suskunluğunu bozan Flört, 16 Kasım Perşembe gecesi “Glass Room”da sizi hafta sonuna hazırlamak için sahnede.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT