Franz Liszt Oda Orkestrası & István Várdai & Gülsin Onay

Franz Liszt Oda Orkestrası & István Várdai & Gülsin Onay

Tarihler: 06 Haziran 2024 Perşembe ~ 06 Haziran 2024 Perşembe 21:00

Yer: İş Sanat İş Kuleleri Salonu

Ücret: 1. Kategori - ₺1.300,00 2. Kategori - ₺1.050,00 3. Kategori - ₺850,00 4. Kategori - ₺600,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺20,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: https://www.issanat.com.tr/

E Posta: iletisim@issanat.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2024 ~ Haz 6, 2024

Müzik tarihindeki ilk süperstar diyebileceğimiz Franz Liszt’in hayranlarının coşkunluğunu tanımlamak için “Lisztomania” kelimesi icat edilmişti ve 1840’larda Lisztomania Avrupa’yı kasıp kavuruyordu. Bundan yaklaşık yüz yıl sonra doğan ve Macaristan’ın zengin müzik mirasının varislerinden olan Franz Liszt Oda Orkestrası dünya klasik müzik sahnesinde son derece seçkin bir yere sahip.

2020’den bu yana Franz Liszt Oda Orkestrasının sanat direktörlüğünü yürüten viyolonselci István Várdai, bu sezon topluluk ile yurtiçi ve dışında gerçekleştirdiği konserlerin yanı sıra Finlandiya Radyo Senfoni eşliğinde bir Avrupa turnesine çıkıyor; BBC senfoni orkestraları ile SWR Senfoni Orkestrası’na konuk oluyor. Yüksek enerjisi, ritmik canlılığı ve müzikal zarafetiyle tanınan sanatçı bu konserde solist olarak Popper’ın Macar Rapsodisi’ni de seslendiriyor.

Konserde Mozart’ın 12. Piyano Konçertosu’nu da yorumlayacak Gülsin Onay’ın ünü beş kıtaya yayılıyor. Japonya’da adına şarap üretilmiş, Tekirdağ’da bir sokağa ismi verilmiş, çağdaş besteciler tarafından kendisine eserler ithaf edilmiş sanatçı için Almanya’da “Piyanonun kükremeye gerek duymayan aslanı” (HAZ), Fransa’da “Yaşam sevincinin olduğu kadar ruhun derinliğinin ve gizeminin de vücut bulmuş hâli” (La Dépêche du Midi) diyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT