Galaxy Müzik Evi

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 04 Kasım 2010 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Tam: 28,00 TL, Öğrenci: 17,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Salon İKSV gişe

Adres: Sadi Konuralp Cad. No:5 34433, Şişhane Beyoğlu İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Kas 4, 2010

Salon, sizleri Galaxy Müzikevi’yle “Abba’dan Zappa’ya” çok katmanlı müzikal bir yolculuğa davet ediyor. Enerjisini ve ruhunu analog synth ve power riff’lerden alan ve kendi blogu üzerinden paylaştığı post-rock tadındaki tasarımlarıyla adını duyuran Galaxy Müzikevi, Salon’a dgmnd Visual Solutions ile ortaya çıkardığı “Journey” adlı performansla konuk oluyor. Web odaklı bir müzik projesini, müziğin belki de en önemli paylaşım alanı olan "sahnede" tekrar kurgulamak, alışılmış konser görseli mantığını bir adım ileri götürmek amacıyla ortaya çıkan bu performans, müziğin ürettiği ortamı başlangıç noktası olarak alarak video art, grafik tasarım, 2D ve 3D animasyon gibi görsel mecralar ve yazılım teknolojilerini bir araya getiriyor.

Uğurcan Sezen (klavyeler/sampling), Can Fakıoğlu (davul), Özgür Akbaba & Elif Yalçıner (görsel tasarım), Mansur Forutan (gitar)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT