Garanti BBVA Konserleri: Alexandra Savior

Garanti BBVA Konserleri: Alexandra Savior

Tarihler: 17 Eylül 2022 Cumartesi ~ 17 Eylül 2022 Cumartesi 21:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Son Dönem - Tam - ₺242,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2022 ~ Eyl 17, 2022

Garanti BBVA Konserleri: Alexandra Savior​ konseri bileti Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirimli!

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: 18 Şubat 2022’de %100 Studio yapılması planlanan Alexandra Savior konseri, sanatçının turne tarihinin değişmesi sebebiyle, 17 Eylül 2022’de Turkcell Sahnesi’nde sahne üstü - ayakta olarak yapılacaktır. Mevcut biletleriniz, etkinliğin yeni tarihinde geçerli olacaktır.

Amerikalı şarkıcı – söz yazarı Alexandra Savior “desert rock” olarak da tanımlanan atmosferik ve saykedelik melodileriyle 17 Eylül 2022 akşamı Garanti BBVA Konserleri kapsamında Turkcell Sahnesi’nde!

Portlandlı alternative pop sanatçısı Alexandra Savior McDermott’ın küçük yaşlardayken bile seçkindi. 14 yaşında şarkılar yazmaya başlayan Savior, Otis Redding, Jack White, Amy Winehouse ve Etta James gibi sanatçılardan ilham aldı. 2012 yılında Angus Stone’un “Big Jet Plane” şarkısına yaptığı cover’ı yayınlayan ve tüm sektörün dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran 27 yaşındaki müzisyen, kısa süre sonra müzik okumak üzere Los Angeles’a taşındı.

2013’te Columbia Records bünyesine dahil oldu ve yolları Arctic Monkeys’den tanıdığımız Alex Turner ile kesişti. Turner’ın dokunuşlarıyla müzikal anlamda olgunlaşan ve gelişen Savior, 2017 yılında yayınladığı “Belladonna of Sadness” albümünden sonra 2019’da “The Archer”ı yayınladı.

10 derinlikli şarkıdan oluşan “The Archer” sakin bir liman arayanlara ilaç olurken Savior, 2020 yılında yayınladığı iki tekli “But You” ve “We’re Just Making It Worse” ile dinleyenlerinin kalbine dokunmaya devam etti. Eklektik anlayışıyla alternatif, saykedelik ve indie türlerinin her köşesine dokunan tarzıyla Alexandra Savior, 17 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde İstanbul’daki hayranlarıyla buluşacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT