Garanti BBVA Konserleri : Charlie C

Tarihler: 25 Ekim 2024 Cuma ~ 25 Ekim 2024 Cuma 25 Ekim 2024 22:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cihannüma Mah. Has Fırın Cad. Akmaz Çeşme Sok. No:26 (BKM Karşı Sokağı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (546) 566 99 46

Web: http://www.ifperformance.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2024 ~ Eki 25, 2024

Indie-folk müziğinin eşsiz ismi İngiliz şarkıcı ve gitarist Charlie Cunningham, Garanti BBVA Konserleri kapsamında IF Performance Hall Beşiktaş'ta!

Gitarı ve ona eşlik eden vokali ile büyüleyici bir müziğe imza atan İngiliz şarkıcı ve gitarist Charlie Cunningham, Garanti BBVA Konserleri kapsamında Epifoni organizasyonu ile 25 Ekim Cuma akşamı IF Performance Hall Beşiktaş'ta sevenleriyle buluşacak.

Charlie Cunningham gerçek anlamda bir başarı öyküsü olarak ortaya çıktı. Hayran kitlesi Birleşik Krallık dışında tamamen organik bir şekilde büyüyen sanatçı, Avrupa'nın en prestijli konser salonlarının düzenli demirbaşlarından biri haline geldi ve 500. konser performansını geride bıraktı. Müziğe ilgi duyduğu ilk yıllarda Sigur Rós ve Mogwai gibi isimlerden ilham aldı. Deneysel, indie ve hardcore grupları arasında mekik dokuduktan sonra flamenkoya hayranlık beslemeye başladı ve soluğu İspanya’da aldı.

Bildiğimiz sev

Etkinlik Kuralları:

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı kişiler etkinliğe alınmayacaktır.- Konser alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT