Garanti BBVA Konserleri: Get Well Soon

Garanti BBVA Konserleri: Get Well Soon

Tarihler: 24 Kasım 2022 Perşembe ~ 24 Kasım 2022 Perşembe 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Ön Satış 1. Dönem - ₺220,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2022 ~ Kas 24, 2022

Garanti BBVA Konserleri: Get Well Soon​ konseri bileti Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirimli!

2005 yılından buy ana indie rock, folk rock ve progressive rock türlerinde üretimlerini sürdüren Get Well Soon, 24 Kasım 2022 akşamı Garanti BBVA Konserleri kapsamında %100 Studio’da İstanbul’daki dinleyicileriyle buluşacak.

Alman şarkıcı, söz yazarı ve enstrümentalist Konstantin Gropper'ın müzikal projesi Get Well Soon, büyük çıkışını 2008 yılındaki “Rest Now, Weary Head” albümüne borçlu. “Coda”, “Prelude” ve “People Magazine Front Cover” gibi sevilen parçalarıyla bezeli 14 şarkıdan oluşan albüm dünya çapında olumlu eleştiriler aldı.

Kariyerinde her zaman kendisine meydan okumaktan keyif alan ve yenilikçi üretimleriyle kendini öne çıkarmayı başaran Get Well Soon, 2018 yılındaki 4. stüdyo albümü “The Horror” ile müziğin efsnaesi Sinatra'ya ve 1950'lerin konsept albümlerine saygı duruşunda bulundu. Albümde Sam Vance-Law, Ghalia Benali ve Kat Frankie gibi isimlerle işbirliği yaptı.

Tiyatro oyunları, sinema filmleri ve TV dizileri için de tematik şarkılara imza atarak üretimlerinde yetenğinin kapsamını ve çeşitliliğini ispatlayan Get Well Soon, şu sırlar 25 Mart 2022’de yayımladığı altıncı stüdyo albümü “Amen” ile gündemde. 12 şarkıdan oluşan bu konsept albüm, Konstantin Gropper’in pandemic döneminde kafa yorduğu 12 leziz şarkıdan oluşuyor.

Almanya'nın Rheinland-Pfalz bölgesindeki üzüm bağlarında geçirdiği izolasyon döneminde yazdığı ve kaydettiği “Amen” albümü, sanatçının iyi – kötü arayışı, mutluluğu bulması, umudun amacını idrak etmesi ve her şeye rağmen iyimserliğe olan tutkusunu anlattığı bir yolculuğun sonucunda var oldu.

Get Well Soon, her biri bir kitap gibi özenle işlediği parçalarıyla 24 Kasım akşamı Garanti BBVA Konserleri kapsamında %100 Studio’da. Biletler, Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirim ayrıcalığı ile Passo’da.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT